KRAJ DRAME U NOVOM PAZARU: Predao se muškarac koji je pretio da će se razneti bombom!
Policija, ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Ilustracija

PREDAO SE

KRAJ DRAME U NOVOM PAZARU: Predao se muškarac koji je pretio da će se razneti bombom!

E. A. je već osuđivan zbog porodičnog nasilja

Objavljeno: 08:05h

Stariji muškarac E. A. koji se zabarikadirao sinoć u porodičnoj kući u Ulici Vuka Karadžića u Novom Pazaru i pretio da će izvršiti samoubistvo, upravo se predao.

Lekari hitne pomoći nakon 15-minutnog zadržavanja, napustili su kuću u kojoj se nalazi E. A. Na lice mesta došao je i načelnik Policijske uprave Novog Pazara Rešad Džanković i ušao u kuću.

Policija je blokirala ulicu Vuka Karadžića, i obezbedila prostor oko kuće i pregovaraju sa čovekom, koji je pretio da će bombom razneti svoju porodicu i sebe.

- Iz kuće je izašao njegov mlađi sin koji je rekao da je ranije tokom večeri njegov otac pretukao majku zbog čega su pozvali policiju. Kada je to saznao, otac je uzeo bombu i zapretio da će je aktivirati - pričaju okupljene komšije.

Lokalni mediji su ranije preneli da je muškarac držao na nišanu svoju porodicu, ali su kasnije objavili da su svi članovi porodice evakuisani i da je u kući ostao samo čovek koji i dalje preti samoubistvom.

- Agencije navode da da je on pre petnaestak dana bio uhapšen i da je kod njega u kući pronađena veća količina oružja.

E. A. je već osuđivan zbog porodičnog nasilja, a prema informacijama RTS-a zatvorska kazna zbog prekršene mere zabrane prilaska sinovima, istekla mu je pre nekoliko dana.

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.