POLICIJA JE ZAUSTAVILA DEVOJKU (25) U SREMSKOJ MITROVICI: Ono što su otkrili ostavilo ih je u čudu!
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

SAOBRAĆAJCI U ŠOKU

POLICIJA JE ZAUSTAVILA DEVOJKU (25) U SREMSKOJ MITROVICI: Ono što su otkrili ostavilo ih je u čudu!

Policajci u Srbiji do sada nisu imali ovakav slučaj!

Objavljeno: 10:07h

Dvedesetpetogodišnja devojka iz Bačke Palanke, uhapšena je u nedelju na Vaskrs 8. aprila, pošto je vozila sa čak 2.15 promila alkohola u krvi.

Policijci su ostali u šoku kada su u gluvo doba noći, oko 2 časa, zaustavili bahatog vozača i za volanom ugledali devojku!

- Saobraćajci su uočili vozilo koje se kretalo ulicama veoma brzo, uz stalno krivudanje i bilo je pitanje trenutka kada će se prevrnuti ili zakucati u drugo vozilo.

Odmah su ga zaustavili, a kada je vozač spustio staklo, policajci su ostali u šoku - za volanom je bila devojka, kasnije se ispostavil, stara tek 25 godina.

Testirali su je na alkohol i na aparatu se pokazalo neverovatnih 2.15 promila u krvi - kaže sagovornik iz Saobraćajne policije a prenosi Informer.rs.

On ističe da se najiskusniji saobraćajci veoma retko susreću sa pijanim ženama za volanom, ali da nek "naduva" 2.15, to se gotovo nikad nije desilo.

Devojka je noć provela u policijskoj stanici na trežnenju, a potom je predata sudiji za prekršaje.

Po novom zakonu, za ovaj prekršaj sledi od 30 do 60 dana zatvora, uz mogućnost da kazna posle skraćenog postupka bude smanjena na 15 dana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.