Doktorka koja će danas svedočiti u tužilaštvu može otkriti KLJUČNU STVAR O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ!
Foto: Printscreen/Facebook/Centar za forenzička istraživanja doo Novi Sad

Bile su bliske

Doktorka koja će danas svedočiti u tužilaštvu može otkriti KLJUČNU STVAR O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ!

Da bi pročitala poruku, a potom i odgovorila na nju, Jelena je zastala i ubica ju je tada sustigao na stazi kojom je trčala

Objavljeno: 10:09h

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas bi iskaz trebalo da da i doktorka Milana Š. koja se poslednja dopisivala sa Jelenom Marjanović.

- Sadržaj poruka odnosi se upravo na medicinske savete i zbog toga ona dosad nije saslušana u istrazi. Međutim, s obzirom na to da je Viši sud naložio da i ona bude ispitana kao svedok, Milana je dobila poziv za 16. april - rekao je izvor Kurira.On napominje da bi ovo svedočenje možda moglo da pomogne oko motiva zločina.

foto: Nebojša Mandić

- Jelena je bila bliska sa doktorkom Milanom, naročito zato što joj je majka bila bolesna. Jelena je bila bliska i sa doktorkinom ćerkom, koja joj je bila šminkerka. Andrea Šišić već je svedočila u istrazi i ona nema neposredna saznanja o zločinu, ali je bila upućena u odnos Jelene i Zorana - podseća sagovornik Kurira.

Strašno podsećanje

Jelena i Milana, podsetimo, razmenile su SMS poruke 2. aprila 2016. u 16.43, nekoliko minuta pre nego što je pevačica ubijena. Da bi pročitala poruku, a potom i odgovorila na nju, Jelena je zastala i ubica ju je tada sustigao na stazi kojom je trčala.

Istražitelji ne isključuju mogućnost da je Zoran Marjanović krenuo za suprugom Jelenom čim se popela na nasip, kao i da je video kako drži telefon, pa je posumnjao da se dopisuje sa muškarcem i potom je u naletu besa ubio.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.