NA VELIKI PETAK JE UBIO ČEKIĆEM U GLAVU: Ovo je MONSTRUM iz Kladova, osumnjičen je i za ubistvo TASTA! (FOTO)
Nikodije Božinović i Mirjana Inđić, Foto: Printscreen/Facebook

monstruozni zločin

NA VELIKI PETAK JE UBIO ČEKIĆEM U GLAVU: Ovo je MONSTRUM iz Kladova, osumnjičen je i za ubistvo TASTA! (FOTO)

Nesrećna žena preminula je na licu mesta, a Božinović je van životne opasnosti

Objavljeno: 10:23h

Nikodije Božinović(60) iz Kladova, poznatiji kao Kokan, ubio je na Veliki petak svoju nevenčanu suprugu Mirjanu Inđić(35) udarcima čekića u glavu, a zatim popio bensendine pokušavajući da izvrši samoubistvo, prenosi Informer.

Nesrećna žena preminula je na licu mesta, a Božinović je van životne opasnosti. Razlog ubistva su nerašišćeni ljubavni odnosi.

- Njih dvoje živeli su zajedno sa Mirjaninim maloletnim sinom tinejdžerom u iznajmljenoj kući u Timočkoj ulici. Pre oko mesec dana Kokan se preselio u svoj tek kupljen stan u naselju ’’Palestina’’, njih dvoje su počeli da žive odvojeno, ali su se još uvek viđali – kažu meštani.

Iako su na ulici delovali kao srećan par, u kući je, kažu komšije, bila sasvim druga situacija.

- On je nju i njenog sina psihički zlostavljao, čak bi je i udario ponekad, u svemu je morala da ga sluša. Njen sin je mnogo puta jeo po komšiluku jer bi bio gladan, a valjda zbog svađe sa Kokanom nije dobijao obroke – kažu komšije.

Nikodije Božinović i Mirjana Inđić
Nikodije Božinović i Mirjana Inđić foto: Printscreen/Facebook

Mirjana je radila u pekari ’’82’’ i u istoimenom restoranu, uz to je i čistila po kućama da bi zaradila neki dinar preko. Bila je izbeglica iz Hrvatske i imala hrvatski pasoš.

- Od kada se odvojila od Kokana i sa sinom živela u iznajljenom stanu, upoznala je čoveka koji ju je poštovao i htela sa njim i da se zvanično skrasi. Međutim, Kokan to nije mogao da preboli – pričaju Kladovljani.

Mirjana je tok kobnog jutra otišla u stan Nikodija, došlo je, najverovatnije, do svađe oko rastanka, on je dohvatio čekić i dva puta je svom silinom udario u glavu. Žena je na mestu preminula.

-Kokan iz prvog braka ima dve ćerke, a tog jutra je njegov zet, po dogovoru, trebao da mu priključi antenu za TV. Zet je došao do stana sa opremom, ali je bio zaključan. Zvao je Kokana na telefon, ali se ovaj nije javljao.

Onda je pozvao svoju suprugu, Kokanovu ćerku, da donese ključ od stana. Ušao je unutra i imao šta da vidi! Mirjana je u lokvi krvi ležala na podu, lobanja joj se bila otvorila, a pored nje je bio krvavi čekić. Kokan je bio zavaljen u krevetu, bez svesti, jer se nagutao bensendina – kažu komšije.

Nikodije Božinović i Mirjana Inđić
Nikodije Božinović i Mirjana Inđić foto: Printscreen/Facebook

Hitna pomoć je brzo zbrinula Božinovića, i on je van životne opasnosti. U istrazi je priznao zločin i određen mu je pritvor do 30 dana.

Ubica je najavljivao zločin!

Prema rečima Kladovljana, svi u okruženju Božinovića su čuli da on preti kako će Mirjani doći glave.

- Čak i u pekari su se ljudi bojali da će Kokan doći i tu je ubiti. Ćerka ubice nije znala šta da radi, bojala se da njen otac ne ostvari svoju pretnju. Zbog čega je Mirjana, koja je takođe znala da joj Božinović preti, otišla u njegov stan, ostaće tajna – saznajemo nezvanično od nadležnih.

Božinović osumnjičen i za ubistvo tasta!

Kako saznajemo od nadležnih, Božinović je već jednom saslušavan zbog sumnje da je ubio svog tasta.

- Bilo je to pre više godina, kada je Kokan još bio u braku sa prvom ženom. Onda je sa svojim tastom, sa kojim nije bio u dobrim odnosima, otišao u šumu da seču drva.

Međutim, drvo je palo tastu na glavu i ubilo ga na licu mesta. Tada je postojala sumnja da je Kokan izvršio ubistvo, ali za to nije bilo dokaza.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.