PRONAĐENO ORUŽJE KOJIM JE JELENA UBIJENA: Žandarmerija iz Save izvukla novi DOKAZ!?
Nasip gde je ubijena Jelena, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

ubistvo jelene marjanović

PRONAĐENO ORUŽJE KOJIM JE JELENA UBIJENA: Žandarmerija iz Save izvukla novi DOKAZ!?

Ronioci Žandarmerije pronašli su u vodi, nedaleko od mesta gde je telefon poslednji put lociran, čekić

Objavljeno: 10:38h

Ronioci Žandarmerije pronašli su čekić za koji se sumnja da je korišćen prilikom ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Policija je nedugo nakon ubistva, analizom baznih stanica mobilnih telefona na nasipu u Crvenki od 2. aprila 2016. godine, kad je zvezda Granda brutalno ubijena u kanalu pored nasipa, otkrila mobilni telefon koji se nalazio u vreme pevačicinog ubistva u njenoj neposrednoj blizini.

- Praćenjem kretanja tog mobilnog telefona, utvrđeno je da je odmah nakon ubistva pevačice, oko 17 časova, njegov vlasnik počeo da se kreće ka Novom Beogradu. Poslednje lociranje bilo je na Savskom keju na Novom Beogradu – priča izvor upoznat sa predmetom ubistva pevačice.

Operativnim radom policije i obradom informacija do kojih su došli, prema njegovim rečima, upravo na tom mestu je bačen čekić za koji se sumnja da je oružje kojim je Jelena ubijena.

- Ronioci Žandarmerije pronašli su u vodi, nedaleko od mesta gde je telefon poslednji put lociran, čekić. Veštačenja tog predmeta do sada nisu otkrila pevačicinu krv na njemu, a sumnja se da su tragovi uklonjeni hemijskim supstancama na putu od nasipa – objašnjava izvor iz istrage.

Samim tim, naložena dopuna optužnice koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića o tome ko je sve, kad i koliko dugo bio na nasipu u vreme ubistva Jelene, otkriće i ko je vlasnik misterioznog telefona.

- Koja je i kakva povezanost vlasnika telefona sa ubistvom pevačice, odnosno sa Zoranom Marjanovićem koji je optužen za ubistvo pevačice, znaće se kad se otkrije ko stoji iza tog broja – kaže izvor iz istrage.

Podsećanja radi, Viši sud u Beogradu vratio je pre dve nedelje optužnicu koju je podiglo Više javno tužilaštvo u slučaju protiv Zorana Marjanovića na dopunu.

Sud je zatražio da optužnica bude kompletirana policijskim izveštajem u kojem će biti navedeno koji su telefoni bili na nasipu u vreme ubistva i ko su njihovi vlasnici.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.