ZLA KOB: Muž Jelenine doktorke brutalno ubijen! Pevačica se dopisivala sa njom u trenutku kada je ubijena! (FOTO)
Jeziva sudbina, Foto: Kurir/ Privatna arhiva

pucali mu u potiljak

ZLA KOB: Muž Jelenine doktorke brutalno ubijen! Pevačica se dopisivala sa njom u trenutku kada je ubijena! (FOTO)

Milani Šišić, doktorki iz Borče, s kojom je prijateljica Jelena Marjanović kontaktirala nekoliko minuta pred smrt, 2005. upucan je muž, taksista Nezir Šišić

Objavljeno: 11:05h

Milana Šišić, doktorka iz Borče kojoj je prijateljica, pevačica Jelena Marjanović, poslala poslednji SMS nekoliko minuta pre nego što je ubijena na nasipu u Crvenki, supruga je taksiste Nezira Šišića (46), koji je brutalno likvidiran 2005.

Stravično ubistvo svojevremeno je potreslo Srbiju, a za ovaj zločin osuđena je Olivera Krsmanić (20), najpre na 40 godina, a potom joj je Apelacioni sud smanjio kaznu na 15 godina zatvora.

Kurir je juče pokušao da kontaktira s Milanom, ali na telefon se javila njena ćerka Andrea, koja je rekla da njena majka ne želi da govori o smrti pokojne pevačice, niti o ubistvu njenog oca. Milana Šišić, koja je vodila zdravstveni karton u Domu zdravlja u Borči pokojne Zorice Krsmanović, majke pevačice, poslednja je osoba sa kojom je Jelena razmenila poruke pre nego što je ubijena.

Milana Šišić
Milana Šišić foto: Kurir/ Privatna arhiva

- Sadržaj poruka odnosi se upravo na medicinske savete i zbog toga ona dosad nije saslušana u istrazi. Međutim, s obzirom na to da je Viši sud naložio da i ona bude ispitana kao svedok, Milana je dobila poziv za 16. april - kaže izvor.

On napominje da bi ovo svedočenje možda moglo da pomogne oko motiva zločina.

- Jelena je bila bliska sa doktorkom Milanom, naročito zato što joj je majka bila bolesna. Jelena je bila bliska i sa doktorkinom ćerkom, koja joj je bila šminkerka. Andrea Šišić već je svedočila u istrazi i ona nema neposredna saznanja o zločinu, ali je bila upućena u odnos Jelene i Zorana - podseća izvor.

Jelena i Milana, podsetimo, razmenile su SMS poruke 2. aprila 2016. u 16.43, nekoliko minuta pre nego što je pevačica ubijena. Da bi pročitala poruku, a potom i odgovorila na nju, Jelena je zastala i ubica ju je tada sustigao na stazi kojom je trčala. Istražitelji ne isključuju mogućnost da je Zoran Marjanović krenuo za suprugom Jelenom čim se popela na nasip, kao i da je video kako drži telefon, pa je posumnjao da se dopisuje sa muškarcem i potom je u naletu besa ubio.

Izvor kaže da je Milani i njenoj ćerki teško pala Jelenina smrt.

- Nesrećnu ženu ovo je podsetilo na brutalno ubistvo supruga Nezira. On je kobnog dana primio poziv i povezao Oliveru Krsmanić. Ona je sela na zadnje sedište, izvadila pištolj i pucala mu u potiljak. Taksimetar je otkucao 597 dinara - podseća on.

Olivera Krsmanić je taksisti Neziru Šišiću pucala u potiljak, a kako se navodi u presudi Apelacionog suda, koji joj je kaznu smanjio sa 40 na 15 godina zatvora, kada ga je ubila, Olivera je sela na prednje sedište, nogama izgurala telo iz automobila i taksijem ubijenog se odvezla do Guncata, kod svog prijatelja Slobodana Jordanova, koji je osuđen istom presudom na 17 godina.

On joj se pridružio u taksiju i zajedno su nastavili krvavi pohod. Zaustavili su se na pumpi u Mojsinju, gde je Jordanov tu ubio radnika Zorana Radovića (29). Prilikom kasnijeg hapšenja ranili su policajca.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.