JELENIN UBICA JE DO KUKOVA BIO U VODI! Novo otkriće inspektora o ubistvu pevačice
Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

strašno

JELENIN UBICA JE DO KUKOVA BIO U VODI! Novo otkriće inspektora o ubistvu pevačice

Ubici pevačice Jelene Marjanović su i momentu zločina pantalone bile mokre, ali se posle presvukao u maskirne

Objavljeno: 14:56h

- Ubica je morao biti u vodi, bar do kukova, da bi uspeo da sakrije tu jaknu. Pretpostavljamo da je jaknu sakrio kada je potopio žrtvu - konstatovao je inspektor koji je radio na slučaju.

On je naveo da je u žbunju, koje raste bukvalno iz mulja i zaklanja kanal, pronađen gornji deo Jelenine plavo-bele trenerke.

- Plavo-bela jakna sa kapuljačom bila je zavučena nedaleko od mesta odakle smo izvukli telo. Zgužvana i sakrivena u vodi i žbunju - obelodanio je detalje inspektor, a Mijatović verno zabeležio.

Na pitanje da li je ubica bio mokar, inspektor je otkrio do tada nepoznat detalj.

- Ne! Imao je na sebi maskirne pantalone. U njima je i prijavio da mu je žena nestala. Nisu bile mokre. Nisu bile ni krvave.

Umrljane su nekim blatom na nogavicama. Sve u svemu, zaplenili smo ih i poslali na analizu u laboratoriju - rekao je istražitelj, koji je dodao da će ispitati da li se ubica presvukao nakon ubistva i da li je rezervnu garderobu sakrio negde na putu od kuće do nasipa.

Mijatović je naveo kako je zbunio jednog kolegu kada mu je pred inspektorima rekao da Jelena nije bačena u kanal, već da je ubijena u njemu. Radoznaloj inspektorki je objasnio svoj zaključak.

- Bilo bi krvi na poljani, između staze i kanala. Ovako, koliko znam, lokvu krvi nigde niste pronašli. Imate krv na žbunju oko kanala, moguće da je nekoliko puta udarena u glavu na poljani.

Imate i tragove krvi na travi sa druge strane kanala - objasnio je on, a zatim se nadovezao:

- I ti tragovi pokazuju da se krv slivala. Dakle, Jelena je pokušala da izađe iz kanala kada se uhvatila za busenje trave, međutim… Svi znamo da nije uspela. Neko ju je povukao nazad u žabokrečinu, a za njenim šakama je ostao krvav trag. Kako je opisao, inspektor mu je rekao njegov zaključak ima smisla.

foto: Damir Dervišagić

- Uveren sam da ju je ubica zgrabio još na stazi. Tada je još imala jaknu na sebi. Polomljen joj je nos, a na prednjoj strani jakne ima nekoliko kapi krvi. Pokušala je da zaštiti lice, međutim, nekim oštrim predmetom isečena je po desnoj nadlaktici i levom dlanu, takođe i desni rukav jakne joj je isečen.

Po izgubljenoj gumici za kosu, pramenu, telefonu i patici deluje kao da ju je vukao do kanala.

Mijatović je zapazio, po tragovima krvi na travi sa druge strane kanala, da je pokušala da izađe iz vode -kazao je inspektor i dodao:

- U pravu si, Mijatoviću.

Pokušala je da pobegne iz ruku tog psihopate kada ju je uhvatio da je vrati kako bi nastavio da je udara po glavi, tada joj je verovatno svukao i jaknu. Rukavi od trenerke ostali su sa unutrašnje strane, tačno tako su svučeni s nje. I da jakna ne bi ostala da pluta, sakrio ju je. Bilo mu je u interesu da telo ne bude pronađeno odmah - otkrio je jedan od inspektora koji je istraživao ubistvo pevačice „Granda”.

(Espreso.co.rs / Alo.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.