UBICA NIKOLE BOJOVIĆA: Znam da su već ponudili novac da me ubiju u zatvoru! Ne bojim se smrti!
Saša Cvetanović- Pit bul, Foto: Printscreen

Plaši se za sebe

UBICA NIKOLE BOJOVIĆA: Znam da su već ponudili novac da me ubiju u zatvoru! Ne bojim se smrti!

Samo sedim i ćutim. Molim predsednika veća da ima u vidu da mi je zbog ovog procesa i propusta policije i tužilaštva ubijen brat, a ja sam upozoravao na to

Objavljeno: 15:15h

Presuda optuženima za ubistva Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića 29. aprila u Beogradu i likvidaciju Miloša Vidakovića u Budvi, biće izrečena 2. aprila u Specijalnom sudu u Beogradu.

Tužilaštvo je u završnoj reči tražilo da optuženi budu osuđeni po zakonu, dok je odbrana tražila oslobađanje navodeći da nema dokaza.

Optuženi Saša Cvetanović koji se tereti da je pucao uNikolu Bojovića, danas je u završnoj reči izjavio da se ne plaši kazne od 40 godina zatvora jer zna da će biti ubijen.

"Ja samo sedim i ćutim. Molim predsednika veća da ima u vidu da mi je zbog ovog procesa i propusta policije i tužilaštva ubijen brat, a ja sam upozoravao na to. A nek se ne sekiraju zastupnici oštećenih da li ću da budem osuđen na 40 godina, znam da su već ponudili novac da ubiju i mene u zatvorU. Ja se ne bojim smrti", rekao je Cvetanović, čiji je rođeni brat Jugoslav prošle godine ubijen u Vranju.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.