ŠTA JE POKAZALA OBDUKCIJA? Na Ivanovićevom telu nisu pronašli barutne čestice, a smrtonosni je bio poslednji, šesti metak
Završena obdukcija, Foto: Profimedia, Printscreen, Zorana Jevtić

stigao obdukcioni nalaz

ŠTA JE POKAZALA OBDUKCIJA? Na Ivanovićevom telu nisu pronašli barutne čestice, a smrtonosni je bio poslednji, šesti metak

Za njega je smrtonosni bio poslednji, šesti metak, koji ga je pogodio u predelu vrata

Objavljeno: 15:06h

Ubica je na Olivera Ivanovića pucao sa razdaljine koja je veća od pola metara, jedan je od detalja koji je pokazao obdukcioni nalaz.

- Na telu ubijenog Olivera Ivanovića nije bilo tragova barutnih čestica, što je dokaz da nije pucano iz blizine, već sa veće udaljenosti od pola metara. Za njega je smrtonosni bio poslednji, šesti metak, koji ga je pogodio u predelu vrata - kaže izvor iz istrage.

Na Ivanovića je pucano iz daljine
Na Ivanovića je pucano iz daljine foto: Zoran Šaponjić, Beta

Podsetimo, kosovski istražni organi su posle skoro mesec dana srpskom tužilaštvu dostavili rezultate obdukcionog nalaza, ali i dokaze koje su dosad prikupili. U međuvremenu, kosovska policija uhapsila je dva policajca srpske nacionalnosti pod sumnjom da su ometala mesto ubistva Olivera Ivanovića posle atentata.

Da pomaka u istrazi ima, potvrdio je pre dva dana i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ističući da već mogu da sklope neke kockice, ali da ne bi o tome zvanično govorio.

- Treba sačekati i nadam se da će ubice biti pohvatane. Sarađivaćemo s Prištinom na svaki način - rekao je Vučić.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.