NAKON UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA: Brat i supruga dali izjave tužiocima!
Brat i supruga dali izjave tužiocima, Foto: Vladimir Sporčić

SASLUŠANI

NAKON UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA: Brat i supruga dali izjave tužiocima!

Oni su saslušani kao oštećeni u pretkrivičnom postupku koje je srpsko Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo protiv za sada nepoznatih izvršioca i naručioca ubistva lidera građanske inicijative

Objavljeno: 14:34h

U okviru istrage atentata na Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda", u četvrtak su u srpskom Tužilaštvu za organizovani kriminal dali iskaze supruga Milena i brat ubijenog Miroslav Ivanović.

Kako navode beogradski mediji, oni su saslušani kao oštećeni u pretkrivičnom postupku koje je srpsko Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo protiv za sada nepoznatih izvršioca i naručioca ubistva lidera građanske inicijative.

Podsetimo, Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. oko 8.15 časova dok je dolazio do prostorija pokreta Građanska inicijativa u centru severne Kosovske Mitrovice.

Miroslav Ivanović je ranije izjavio da Oliver nije shvatao previše ozbiljno ni kada mu je zapaljen automobil.

"O tome da li se nešto u međuvremenu dešavalo, da li mu je neko pretio, da li je bilo nekakvih drugih stvari na tu temu, ne znamo ništa. Ali svakom razumnom čoveku, na osnovu Oliverove kompletne prošlosti i svega što se ranije događalo, može da bude sasvim dovoljno da shvati. Mislim da preko toga ne treba ništa više reći", rekao je brat ubijenog.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.