TE NOĆI SAM PRVI I POSLEDNJI PUT BILA NA NASIPU: Snaja Jelene Marjanović otkrila šta ona zna o noći kada je pevačica nestala!
Ubica Jelene Marjanović još uvek je na slobodi, Foto: Nebojša Mandić

istraga još uvek traje

TE NOĆI SAM PRVI I POSLEDNJI PUT BILA NA NASIPU: Snaja Jelene Marjanović otkrila šta ona zna o noći kada je pevačica nestala!

Milica je ispričala sve što zna

Objavljeno: 14:40h

O ubistvu Jelene Krsmanović danas je govorio i poslednji svedok - snaja Milica.

Ona je došla u pratnji advokata Zorana Marjanovića. Kako saznaje "Blic", Milica je pred tužiocem pričala o međuljudskim odnosima u kući Marjanovića, ali i o 2. aprilu 2016. godine kada je pevačica, navodno, misteriozno nestala.

- Milica je rekla sve što zna o Jeleni Krsmanović i njenom ubistvu, ali i kako su se Marjanovići ponašali kada je Jelena nestala. Šta su radili i kako je izgledala noć potrage za Jelenom - priča izvor upoznat sa slučajem.

Milica je ispričala da su odnosi Marjanovića i pokojne pevačice bili korektni.

- Kako je ispričala čitava porodica Marjanović tražila je pevačicu duž celog nasipa u noći kada je nestala. To je prema njenim rečima bio prvi i poslednji put da je ona bila na nasipu u Crvenki. Kada je Zoran javio svojima da mu je nestala supruga, Milica nije znala, jer ona je kod njih kući stigla tek uveče - priča izvor „Blica“.

(Espreso.co.rs / Blic.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.