Upleteno je mnogo izvršilaca i još više reditelja: ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ OSUDIO UBISTVO IVANOVIĆA!
Aleksandar Karađorđević osudio je ubistvo, Foto: Filip Plavčić / Andrej Cukić

srbija u šoku

Upleteno je mnogo izvršilaca i još više reditelja: ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ OSUDIO UBISTVO IVANOVIĆA!

Princ Karađorević je sa "tugom i gnevom" primio tu vest

Objavljeno:

Princ Aleksandar Karadjordjević ocenio je danas da ubistvo predsednika Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića ima mnogo izvršilaca i još više reditelja.

- Oni koji su pokrenuli hajku na Olivera Ivanovića, oni koji su saučestvovali u njegovom neopravdano dugom boravku u zatvoru, oni koji su imali sluha za sve i svakoga osim za nevolje srpskog stanovništva na Kosovu i Metohiji, oni koji i danas veruju da se problemi najuspešnije rešavaju odstrelom političkih suparnika, oni su ponovo preživeli i nastavljaju svoj zločinački pohod - naveo je Karadjordjević u saopštenju.

Dodao je da ne želi unapred da osudjuje bilo koga, ali da se "boji da to ubistvo ima mnogo izvršilaca i još više reditelja".

- Ubistvo Olivera Ivanovića je užasno, ali neometano i nekažnjeno delovanje onih koji su podjednako krivi kao i onaj koji je povukao oroz, poraz je ljudskosti, civilizacije i demokratije, a tu niko nema pravo da ostane po strani - naveo je.

Dodao je da je ubistvo Ivanovića nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu, ali i za sve one kojima su mir i pravda na srcu i u mislima, kao i da je sa "tugom i gnevom primio tu vest".

Predsednik Gradjanske inicijative SDP Oliver Ivanović umro je u Zdravstvenom centru u severnom delu Kosovske Mitrovice pošto je na njega nepoznata osoba jutros ispalila više hitaca iz pištolja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.