ZVAO GA DA MU VRATI DUG, PA GA IZREŠETAO: Ubijeni Novosađanin pokušao da se odbrani nožem i pobegne, ali je od rana izdahnuo!
Policija, Foto: Stefan Jokić

UBISTVO U NOVOM SADU

ZVAO GA DA MU VRATI DUG, PA GA IZREŠETAO: Ubijeni Novosađanin pokušao da se odbrani nožem i pobegne, ali je od rana izdahnuo!

Policija obavlja uviđaj, zbog čega je deo Salajke blokiran

Objavljeno: 14:24h

P. K. (27) ubijen je u subotu uveče u pucnjavi koja se dogodila nešto posle 20 časova u kući u Ulici Đorđa Zličića na Salajci, u Novom Sadu.

U njega je pucao i lišio ga života 38-godišnji R. A. koji je tokom sukoba i sam ranjen.

Prema saznanjima Espresa, R. A. je otvorio paljbu na P. K. kada je ovaj došao kod njega u stan kako bi dobio nazad novac koji mu je ubica dugovao. Tokom pokušaja samoodbrane, ubijeni je u jednom trenutku zgrabio nož i napao R. A. i tom prilikom mu zadao nekoliko uboda. Nakon toga je pokušao da pobegne, ali je izdahnuo od zadobijenih rana od metaka na putu prema svom vozilu.

Kako saznajemo, njih dvojica su nekada ortački držali teretanu u Novom Sadu i tada je 38-godišnji R. A. pozajmio novac od ubijenog i potom odbijao da mu ga vrati.

Čak mu je i pretio zato što je 27-godišnji Novosađanin tražio pare nazad, zbog čega je u novosadskoj policiji zavedeno čak 15 prijava protiv R. A. koje je podnosio ubijeni P. K. zato što je prećeno njemu i njegovoj porodici.

Na dan ubistva, R. A. je, prema našim saznanjima, pozvao P. K. u svoj stan kako bi mu navodno dao novac koji mu je dugovao, ali u stvari je čim je ovaj došao po pare, odmah počeo da puca na njega.

U Hitnoj pomoći navode da su jednog 38-godišnjaka sa višestrukim ubodnim ranama u svesnom stanju prevezli na reanimaciju u Urgentni centar. Policija obavlja uviđaj, zbog čega je deo Salajke blokiran. Na licu mesta se od komšija može čuti priča da se izgleda radi o pokušaju pljačke i da je R.A. u samoodbrani pucao na P.K. koji je ušao u njegovu kuću.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs/021.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.