UPADA JOJ U KUĆU I RADI JEDNU JEZIVU STVAR! Legijinu bivšu suprugu proganja fantom, policija reagovala više puta! (FOTO)
Maja Luković i Milorad Ulemek Legija, Foto: Legende devedesetih, Profimedia

užas!

UPADA JOJ U KUĆU I RADI JEDNU JEZIVU STVAR! Legijinu bivšu suprugu proganja fantom, policija reagovala više puta! (FOTO)

Patrola je obišla oko kuće, ali ništa sumnjivo nije uočila

Objavljeno:

Pripadnici policije prošle nedelje alarmirani su da reaguju, ni manje ni više nego u domu najpoznatijeg srpskog zatvorenika Milorada Ulemeka Legije. Policiju je, naime, pozvala Maja Luković, njegova bivša supruga i prijavila da joj se nepoznata osoba mota po kući na Voždovcu.

Patrola koja je prva izašla na teren pretresla je dom Lukovićeve, ali ništa sumnjivo nije pronašla.

Iako policija nije pronašla ništa, to nije umirilo Maju jer je za godinu dana tri puta pozivala policiju zbog "fantoma" koji joj vršlja po kući!

LEGIJA JE BIO KUM JEDNOG OD NAJVAŽNIJIH LJUDI U JUGOSLAVIJI: Isplivala tajna slika sa venčanja stara 20 godina! (FOTO)

- Drugog dana ove godine, nekoliko sati posle ponoći, Maja Luković je telefonom pozvala policiju i prijavila da sumnja da je neko u njenoj kući. Policajci su na licu mesta zatekli nju, njenu i Legijinu ćerku Nikoliju i dvoje njenih prijatelja. Lukićeva im je rekla da su se vratili iz grada i da su u kući čuli neobične zvuke dok je pokušavala da otključa vrata, zbog čega se uplašila i pozvala policiju - kaže izvor.

Patrola je obišla oko kuće, ali ništa sumnjivo nije uočila. Oni su isproveravali i vrata i prozore, ali nigde nisu uočeni tragovi obijanja. Na kraju, policajci su ušli i pregledali sve prostorije, ali nikog nisu zatekli.

Ono što je posebno interesantno jeste da je ovo treći put za godinu dana da Lukićeva poziva policiju zbog uljeza u svom domu.

U decembru 2016. godine ona je prijavila da joj je neko provalio u kuću koja se tada još uvek gradila. Vrlo brzo policija je rasvetlila ovaj incident i privela bosanskog državljanina V.S. (32), koji je, kako se ispostavilo, pokušao da ukrade alat koji su majstori ostavili. Sredinom septembra 2017. godine Lukićeva je uputila još jedan poziv policiji.

Ovog puta, slučaj je zbog bizarnosti pomalo i zbunio policajce.

ŠOK U SPAVAĆOJ SOBI

- Legijina bivša žena je prijavila da joj je kuća obijena, ali da ništa ne nedostaje, osim što je neko spavao u njenom krevetu - rekao je izvor blizak slučaju.

Lukićeva je naime inspektorima ispričala da je pre nego što je izašla u grad, pospremila kuću, ali da je ostala u šoku kada se vratila i ušla u spavaću sobu. Prema njenim rečima, krevet koji je bio uredno namešten, sada je bio rasturen kao da je neko prespavao u njemu. Ko je boravio u stanu dok nje nije bilo, ovog puta nije utvrđeno.

Bonus video:

MASOVNA PUCNJAVA: Ovako Srbi slave Božić u Americi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.