NIJE MOGAO VIŠE DA PODNESE ČINJENICU DA JE UBIO SINA: Otkriveno zašto je MONSTRUM IZ RAKOVICE sebi prerezao grkljan!
Monstrum Marko Nikolić se ubio u zatvoru, Foto: Kurir/Privatna arhiva

horor

NIJE MOGAO VIŠE DA PODNESE ČINJENICU DA JE UBIO SINA: Otkriveno zašto je MONSTRUM IZ RAKOVICE sebi prerezao grkljan!

Nikolić je u poslednje vreme počeo da žali što je ubio svog sina Mihaila, stalno je šetao po ćeliji i više nije mogao da spava

Objavljeno: 15:52h

Marko Nikolić, monstrum koji je u julu ove godine ubio svoju nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila (4), prerezao je sebi grkljan danas u zatvoru.

Nikolić je u zatvoru staklom prvo napao drugog zatvorenika, koji se trenutno nalazi na reanimaciji, a potom je presekao sebi vrat.

Hitna pomoć je pokušala da ga spasi, ali Nikolićevo stanje je kritično.

Nikolić (43) je 12. jula nožem zaklao svoju suprugu Maju Đorđević (38), dok je Mihajla udavio ispred Centra za socijalni rad u Ulici Miška Krajnca u Rakovici.

Kako je pokazao nalaz veštaka, na osnovu obdukcionog nalaza zaključilp se da je smrt malog Mihaila nasilna i da je nastupila "usled zapušenja nosa i usta i stezanja vrata šakom/šakama".

Nakon što je dečaka bacio na pod, Nikolić je nožem nasrnuo na majku deteta Maju Đorđević i naneo joj više od 57 povreda po telu.

Kako pišu "Novosti", Nikolić je u poslednje vreme počeo da žali što je ubio svog sina Mihaila, stalno je šetao po ćeliji i više nije mogao da spava.

On je, naime polomio parče stakla sa ogledala u kupatilu sobe i prerezao sebi vrat. Trojica muškaraca koji su sa njim u sobi, odmah su reagovali, kao i komandiri koji su pozvali Hitnu pomoć. Ekipa lekara je brzo reagovala i počela sa reanimacijom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.