Monstrum iz Rakovice prerezao sebi grkljan u zatvoru!
Nikolić je prerezao sebi grkljan u zatvorskoj ćeliji, Foto: foto: KURIR / PRIVATNA ARHIVA, Fonet

užas

Monstrum iz Rakovice prerezao sebi grkljan u zatvoru!

Nikolić je u zatvoru staklom prvo napao drugog zatvorenika, koji se trenutno nalazi na reanimaciji, a potom je presekao sebi vrat

Objavljeno: 15:53h

Marko Nikolić, koji je u julu u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio ženu i dete, prerezao je sebi vratnu žilu u zatvorskoj ćeliji.

Nikolić je u zatvoru staklom prvo napao drugog zatvorenika, koji se trenutno nalazi na reanimaciji, a potom je presekao sebi vrat. Hitna pomoć pokušava da ga spasi, ali Nikolić je u lošem stanju.

On je, naime polomio parče stakla sa ogledala u kupatilu sobe i prerezao sebi vrat. Trojica muškaraca koji su sa njim u sobi, odmah su reagovali, kao i komandiri koji su pozvali Hitnu pomoć. Ekipa lekara je brzo reagovala i počela sa reanimacijom.

Marko Nikolić je u julu u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio ženu i dete.

Kako je pokazao nalaz veštaka, na osnovu obdukcionog nalaza zaključilp se da je smrt malog Mihaila nasilna i da je nastupila "usled zapušenja nosa i usta i stezanja vrata šakom/šakama".

Nakon što je dečaka bacio na pod, Nikolić je nožem nasrnuo na majku deteta Maju Đorđević i naneo joj više od 57 povreda po telu.

Bonus video:

PRUŽI RUKU: KAKO STE I KAKO MOGU DA VAM POMOGNEM? Ova pitanja postavili smo jednom deki i i njemu i nama ULEPŠALI DAN!

(Espreso.co.rs / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.