HTELI SMO DA OSVETIMO DRUGA! Bacili su molotovljev koktel na Nanu posle pucnjave,   A OVO JE NJIHOVA ODBRANA!
Foto: Nemanja Pančić

PRIZNALI

HTELI SMO DA OSVETIMO DRUGA! Bacili su molotovljev koktel na Nanu posle pucnjave, A OVO JE NJIHOVA ODBRANA!

Osumnjičenima Ljubiši i Nebojši je zbog sumnje da su saizvršioci krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu

Objavljeno:

Mladići Ljubiša P. (22) i Nebojša L. (18), kao i dvojica maloletnika (17) uhapšeni su zbog sumnje da su u nedelju bacili više "Molotovljevih koktela" na noćni klub "Nana" na Senjaku.

Napad "Molotovljevim koktelima" na "Nanu" dogodio se nakon što je ispred tog kluba rano ujutru u oružanom sukobu ubijen Aleksandar Savković (27), a Adija Iseinović (29) ranjen.

Istog dana, ali uveče nepoznate osobe bacile su "Molotovljev koktel" na ovaj klub. Srećom, niko nije povređen, a policija je krenula u potragu za krivcima.

Osumnjičenima Ljubiši i Nebojši je zbog sumnje da su saizvršioci krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

foto: Espreso.co.rs

Zbog sumnje da su počinili isto delo, ali kao pomagači, protiv dvojice sedamnaestogodišnjaka biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Kako "Blic" saznaje, mladići su po hapšenju priznali da su bacali "Molotovljeve koktele" na "Nanu", a kao motiv naveli su smrt navodnog prijatelja Savkovića.

- Mladići su rekli da su hteli da se osvete "Nani" zbog smrti prijatelja - kaže izvor "Blica".

Međutim, kako saznajemo, sumnja se da maloletnici nisu rekli istinu i da ih je zapravo neko unajmio da to urade.

Podsetimo, na kultni klub "Nana" bačeni su "Molotovljevi kokteli" nekoliko sati pošto je ispred pomenutog kluba ubijen Alesandar Savković (27), inače blizak prijatelj poznatog fudbalera Vladimira Volkova. Zbog ovog ubistva uhapšena su petorica muškaraca - Nedeljko Grbović, Stevan Dukić (22), Stefan Šapurić (24), Miloš Lukovac (29) i Miloš Tančev (22), i njima je određen pritvor do 30 dana.

Bili i u "Bentliju"

Osumnjičeni za ubistvo ispred "Nane" Dukić i Tančev bili su u "bentliju" koji je uleteo u kolonu automobila predsednika Aleksandra Vučića 1. septembra na Topčiderskoj zvezdi, dok je vozilom upravljao Luka Radulović koji je prošlog meseca uhapšen zbog dilovanja droge i on je u pritvoru.

BONUS VIDEO: Srđan Škoro, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.