DIREKTOR PRODAVAO GAS NA CRNO I STAVIO U DŽEP 30 MILIONA! Srpska policija munjevito reagovala!
Foto: Stefan Jokić

krivično delo!

DIREKTOR PRODAVAO GAS NA CRNO I STAVIO U DŽEP 30 MILIONA! Srpska policija munjevito reagovala!

Osumnjičeni je uhapšen u koordiniranoj akciji Poreske uprave - Poreske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova zbog sumnje da je izvršio krivična dela zloupotrebe položaja i poreske utaje

Objavljeno:

Direktor privrednog društva iz Beograda je uhapšen zbog sumnje da je prodajom gasa na "crno" oštetio budžet Srbije za 29,5 miliona dinara, saopštila je danas Poreska uprava.

Osumnjičeni je uhapšen u koordiniranoj akciji Poreske uprave - Poreske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova zbog sumnje da je izvršio krivična dela zloupotrebe položaja i poreske utaje.

JEZIV ZLOČIN U SOMBORU: Tinejdžer upao u kuću muškarca, pa ga izbo nožem!

On se, navedeno u saopštenju, tereti da je time oštetio budžet Srbije za 29,5 miliona dinara i pribavio protivpravnu imovinsku korist od 39,4 miliona dinara.

Osumnjičeni je tokom 2014. i 2016. uvezao 476.380 kilograma tečnog naftnog gasa koji je skladištio u slobodnoj carinskoj zoni u Užicu, a zatim ga je prodao na crnom tržištu bez evidentiranja u poslovnoj dokumentaciji u vrednosti od 65,4 miliona dinara.

Niije obračunata ni akciza u iznosu od 19,8 miliona dinara i porez na dodatnu vrednost od 9,6 miliona dinara, navodi se u saopštenju.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.