ZAŠTO JE ZAPRAVO UBIJEN SAVKE U KLUBU NANA? Drug pokojnog progovorio o DO SADA NEPOZNATIM DETALJIMA (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

tragedija na senjaku

ZAŠTO JE ZAPRAVO UBIJEN SAVKE U KLUBU NANA? Drug pokojnog progovorio o DO SADA NEPOZNATIM DETALJIMA (FOTO)

Ubsitvo na Senjaku prepuno tajanstvenih detalja

Objavljeno: 16:46h
Milica Božinović

U nedelju oko 5.20 ujutru, ispred beogradskog kluba "Nana" u ulici Koste Glavinića na Senjaku, ubijen je Aleksandar Savković (27), dok je Adija Isainović (29) teško ranjen.

Kako Espreso.co.rs saznaje od jednog od očevidaca, krvavom piru prethodila je prepirka, zatim tuča koja se završila tragično.

foto: espreso.co.rs

Prema rečima momka koji je te večeri takođe bio u klubu, ubijeni je u Nani bio s još nekoliko prijatelja. U jednom momentu ušli su u verbalnu raspravu s momcima iz separea do, ali nakon koškanja, Savković je sa njima rešio nesuglasice.

Međutim, obezbeđenje, koje je na ubijenog imalo pik od ranije, odmah je prišlo, i jedan od članova rekao je da Savkovića i njegove prijatelje izbace napolje.

ON JE UBIO ALEKSANDRA (27) ISPRED KLUBA NANA? Ovo je glavni osumnjičeni koga je policija UPRAVO UHAPSILA! (FOTO)

Prišao je ubijenom i počeo da mu preti da je ovo poslednji put da je kročio u "Nanu", nekoliko puta ga gurnuo, uputio prozivke, na šta je Savković odgovorio udarcem. Izbacili su ih napolje i krenula je opšta tuča u kojoj je učestvovalo 15 muškaraca.

foto: Espreso.co.rs, Na fotografiji: Aleksandar Savković sa najboljim prijateljima

Oko dest pripadnika obezbeđenja krenulo je na pet momaka, među kojima je bio i ubijeni Aleksandar Savković.

Kako saznajemo, dok se isred kluba odvijala tuča, čuo se pucanj, a Aleksandar je ležo krvav. Prema rečima očevidaca, Savkoviću je pritrčao jedan momak i ubacio ga u taksi. Članovi obezbeđenja razbežali su se odmah nakon ispaljenih hitaca.

Iako je odmah odvezen u Urgentni centar, nažalost, momak je podlegao povredama po prijemu. Pogođen je u grudni koš.

Prijatelji ubijenog više su nego sigurni da je Savkovića ubio član obezbeđenja "Nane". Naime, samo nedelju dana pre, Aleksandar je takođe imao svađu sa pripadnicima obezbeđenja ovog kluba, ali su navodno sve nesuglasice bile rešene.

Kako saznajemo, ubistvo Savkovića nema veze sa obračunima navijača ili sukoba zbog narkotika.

foto: Espreso.co.rs, Na fotografiji: Aleksandar Savković sa najboljim prijateljima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su Nedeljka Grbovića (1971) zbog postojanja osnova sumnje da je ubio dvadesetsedmogodišnjeg mladića ispred kluba Nana na Senjaku.

Osumnjičenom za krivično delo teškog ubistva, kao i S. D. (1995), S. Š. (1993), M. L. (1988) i M. T. (1995) koji su ranije privedeni i koji se sumnjiče za teško ubistvo u saizvršilaštvu, određeno je zadržavanje do 48 časova.

Za teško ubistvo zaprećena je kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Kako naš portal saznaje, Grbović ima četiri sina koji su godina ubijenog Aleksasndra. Kao obezbeđenje radi više od 20 godina, a dugo godina ima problema sa narkoticima. Kako objšanjava naš izvor, kada je radio u Nani, Grbović je više vremena provodio u toaletu, nego u "obezbeđivanju" gostiju i kluba.

Podsetimo, Aleksandar Savković bio je navijač Rada. Bio je blizak prijatelj vođe Partizanovih navijača Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, koji je ubijen 13. oktobra prošle godine u blizini Centralnog zatvora u Beogradu.

foto: Espreso.co.rs

Od Savkovića su se putem društvenih mreža oprostili navijači oba kluba, ali i mnogobrojni prijatelji.

foto: Printscreen / Instagram

Među onima koji su ga poznavali, Savković je važio za dobrog prijatelja koji je uvek bio tu za svoje ljude.

Kobne noći, Savković je u klubu "Nana" bio u društvu fudbalera Rada Vladimira Volkova, ali ovaj je otišao pre pucnjave. Volkov je narednog jutra na društvenoj mreži Instagram objavio zajedničku sliku sa Savkovićem i napisao:

"Počivaj u miru, buraz naš, otišao si na bolje mesto".

foto: Printscren / Instagram

Dan posle ubistva Sakovića i ranjavanja Adije I. (29), nepoznate maskirane osobe bacile su Molotovljeve koktele na zgradu ovog kluba.

Porodica i prijatelji ubijenog su neutešni. Aleksandar Savković je bio jedinac. Sahrana će se održati u četvratak, na beogradskom groblju Orlovača.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.