BMW-om udario u autobus, okrenuo se na putu, pa na njega naleteo njegov otac drugim kolima! Stravični detalji pogibije policajca iz Niša!
Foto: Printscreen Facebook / Marko Zlatanovic

užas!

BMW-om udario u autobus, okrenuo se na putu, pa na njega naleteo njegov otac drugim kolima! Stravični detalji pogibije policajca iz Niša!

Do nesreće je došlo kada je vozilo "BMW" kojim je upravljao Marko, udarilo levom stranom u autobus beogradskog prevozničkog preduzeća “Lasta” da bi se od siline udarca okrenulo u suprotnom pravcu

Objavljeno:

Marko Zlatanović (28), policijski službenik PU Niš, poginuo je u saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć dogodila u blizini Kuršumlije, dok je njegov otac Dragan teško povređen, piše Telegraf.

Do nesreće je došlo kada je vozilo "BMW" kojim je upravljao Marko, udarilo levom stranom u autobus beogradskog prevozničkog preduzeća “Lasta” da bi se od siline udarca okrenulo u suprotnom pravcu.

U tom trenutku naišao je Markov otac koji se kretao vozilom iza sina, i udario u "BMW". Nesrećni mladić je preminuo na licu mesta dok je njegov otac sa teškim telesnim povredama zbrinut u niškom Kliničkom centru.

ZELENAŠKI OBRAČUN: UBIO SUGRAĐANINA, PA SAČEKAO POLICIJU! Krvavi obračun u centru Šapca

Marko je radio u odeljenju za krađe vozila, dok je njegov otac do prošle godine, kada je otišao u penziju, pripadao interventnim jedinicama.

Njihove kolege kažu da je Marko bio sjajan policijski službenik, ali i divan mladić.

- Njegov otac je dočekao penziju u niškoj Policijskoj upravi kao jedan od najboljih službenika, a Marko je nastavio očevim stopama. Strašno nas je pogodila njegova smrt, bio je na početku obećavajuće karijere. Nedavno se oženio, skućio se, kupio stan, a u maju je dobio ćerkicu. Velika je to tuga i za njegovu porodicu i za sve nas – kazao je jedan saradnik poginulog policajca.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.