KRALJ SINTETIČKIH DROGA PUSTIO PIPKE I PO SRBIJI! U blizini BG-a pronađeno tajno skladište u kom je Zarubica krio sirovine!
Foto: Kurir

opa

KRALJ SINTETIČKIH DROGA PUSTIO PIPKE I PO SRBIJI! U blizini BG-a pronađeno tajno skladište u kom je Zarubica krio sirovine!

Milan Zarubica, koji je već dva puta osuđivan zbog organizovanja proizvodnje sintetičke droge, ponovo je zbog iste stvari uhapšen sinoć u Makedoniji

Objavljeno:

Srpski kralj sintetičkih droga pustio je pipke po celom Balkanu. Samo što je javnost u regionu saznala za nejgovo hapšenje u Makedoniji, gde je razvio nelegalni biznis, usledio je još jedan šok.

ON JE SRPSKI VOLTER VAJT! Sve o Milanu Zarubici, doktoru veštačkih droga! (FOTO)

Naime u okolini Beograda, policija je otkrila tajno skadište u kojem je dr Zarubica krio veliku količinu sirovina, dovoljnu da se napravi nekoliko stotina kilograma sintetičke droge, tableta kaptagon, piše Informer.

Podsetimo, Milan Zarubica, koji je već dva puta osuđivan zbog organizovanja proizvodnje sintetičke droge, ponovo je zbog iste stvari uhapšen sinoć u Makedoniji. Ovaj doktor je uhapšen u Tetovu s više saradnika gde je otkrivena laboratorija za proizvodnju sintetičke droge sa oko 300 kilograma gotovih tableta i sirovinama za proizvodnju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.