ČETIRI ŽENE SU ME OSAM SATI MUČILE, ŠIŠALE NA ĆELAVO I POTAPALE GLAVU U KOFU: Devojčica prvo tvrdila ovo, pa priznala da laže?!
Foto: Profimedia

užas u Beogradu

ČETIRI ŽENE SU ME OSAM SATI MUČILE, ŠIŠALE NA ĆELAVO I POTAPALE GLAVU U KOFU: Devojčica prvo tvrdila ovo, pa priznala da laže?!

Nesrećna devojka je navodno preksinoć u teškom stanju primljenja na Dečju kliniku u Tiršovoj

Objavljeno:

Srednjoškolka iz Beograda (17) je lekarima i policiji ispričala da ju je na putu ka školi onesvestila jedna ženska osoba, da je zatim ubačena u automobil, gde su bile još tri, i da su je odvele u kuću gde su se osam sati iživljavale nad njom.

Nju su navodno u sredu otele četiri devojke, stavile u automobil i osam sati mučile u napuštenom objektu, nakon čega su je izbacile na ulicu, nedaleko od njene kuće.

UBIO SUPRUGU ZBOG MLEKA?! Šta se krije iza STRAVIČNOG ZLOČINA u pančevačkom naselju! (FOTO)

Maloletnica je, kako je rekla za Alo!, preživela batine, šišanje na ćelavo i potapanje glave u kantu sa vodom.

- Ona je lekarima i inspektorima ispričala da je u sredu oko podneva krenula u školu i dok je išla ka stanici, s leđa joj je prišla devojka, koja joj je stavila maramicu sa opijatom preko usta, i tada se onesvestila. Prema njenim rečima, kada je došla sebi, bila je na zadnjem sedištu automobila, u kojem su bile još četiri devojke - ovo je deo priče koju je oštećena ispričala lekarima.

foto: Pixabay.com

Devojka je ispričala da je dobijala šamare u autu dok su je devojke vozile u kuću strave i užasa.

- Kada su me unele u kuću, jedna od njih mi je rekla: „E, kada smo te našminkale, sad je došlo vreme da te ošišamo!” Jedna od devojaka je to uradila dok sam bila ošamućena od opijata koji su mi stavljali pod nos - rekla je sagovorniku Alo! srednjoškolka.

Ona je ispričala da je molila svoje dželate da je puste i da je više ne muče. Međutim, one su iz sata u sat smišljale kako da je što više naude i da se zabave.

- Na kraju su joj potopile glavu u kofu sa vodom. Nije mogla da se seti koliko je dugo bila u vodi. Ona je objasnila da je počela da se davi kada su je izvukle iz vode. Nesrećnu devojku su držali tako onsesvešćenu sve dok nije pao mrak. Onda su je stavili u auto i vozili je do blizu kuće, gde su je izbacili iz automobila - objašnjava naš sagovornik.

foto: Pixabay.com

Prema informacijama Alo!, srednjoškolka je nakon mučenja u pratnji roditelja primljena na Dečju kliniku u Tiršovoj, gde joj je ukazana pomoć. Njoj su konstatovane povrede ramena, glave i posekotine usne. Ona je zadržana na daljem lečenju.

Kako „Alo!” saznaje, u čitav slučaj je uključena i policija, koja proverava informacije koje je dala oštećena.

Šta se desilo u policiji, otkriva Informer:

"Tokom policijske istrage, inspektori za maloletnike razgovorali su sa M. R. (17). Ona je izjavila da je ceo dogadjaj o navodnoj otmici i zlostavljanju izmislila i da je sama sebe ošišala i nanela povrede!

Đački ranac je bacila u kontejner JKP Gradska čistoca u Volginoj ulici na Zvezdari. Ranac je pronađen.

Kao motiv za prijavu navodne otmice, devojka koja pohađa treći razred VIII Gimmazije, navela je depresiju jer joj je prosle godine umro drug koji je bolovao od leukemije, a ove godine drugarica, koja je takođe bila bolesna."

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.