Jezivo: Silovao maloletnu ćerku, ona mu rodila mrtvo dete!

Jezivo: Silovao maloletnu ćerku, ona mu rodila mrtvo dete!

Toplica M. (44) iz okoline Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je silovao svoju maloletnu ćerku D. M. (14)! Slučaj je otkriven nakon što je nesrećna devojčica u šestom mesecu trudnoće rodila mrtvo dete
Objavljeno:

Maloletna D. M. je 13. septembra dovezena u požarevačku bolnicu zbog lošeg zdravstvenog stanja, a nakon pregleda lekari su se šokirali kada se ispostavilo da je devojčica u šestom mesecu trudnoće i da je počela da se porađa! Silovali je i otac i brat, ne zna se čije je dete! Kako piše list "Alo!" posle porođaja novorođenče nije davalo znakove života. - Osoblje bolnice odmah je o svemu obavestilo policiju. Devojčica je lekarima i policajcima rekla da za trudnoću nije niko znao i da misli da je ostala trudna sa nekim 16-godišnjakom za kojeg je znala samo da se zove Goran i da je iz Požarevca. O svemu se konsultovalo sa tužiocem, ali u celom slučaju tada nije bilo elemenata krivičnog dela. Ipak, policajcima su mnoge stvari bile sumnjive, pa je istraga nastavljena, a saznanja do kojih su došli tri meseca kasnije ostavila su sve u šoku, priča za Alo sagovornik blizak istrazi.

Toplici M. su ubrzo stavljene lisice na ruke, a požarevačka policija je 14. decembra protiv njega podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu zbog sumnje da je u toku marta u svojoj porodičnoj kući silovao ćerku! Svilajnac: Manijak koji je silovao dvanaestogodišnju svastiku celu noć uopšte se ne kaje! (FOTO) - Celo mesto to zna. Jadna ta mala. Taj Toplica ima sa suprugom Danicom još sina od 16 godina i jednog mlađeg koji je krenuo u prvi razred. Nije imao stalan posao, a živeo je na grbači svoje tašte, koja je radila dugo u Beču. Celo leto je majka te devojčice kukala kako njenu ćerku boli stomak i da sigurno ima tumor, a vidite šta se desilo. Ko zna da li je tukao tu ćerku, ispričala je jedna meštanka.
Shutterstock
Saslušanjem članova porodice i drugih svedoka, kao i veštačenjem, utvrđeno je da je nesrećnu devojčicu silovao otac i da je ona mračnu tajnu morala da krije od ostalih ukućana jer joj je on pretio. Ovo nisu jedina tragedija i incest u porodici Toplice M. Kako pričaju meštani, Topličina rođena sestra Monika I. udala se za svog brata od ujaka Dejana S. i sa njim dobila sina Vojkana (16) i devojčicu koja sada ima 14 godina! Međutim, krajem decembra 2011. godine Dejan S. (44) u pijanom stanju, posle svađe, ubio je kuhinjskim nožem sina zarivši mu nož u srce. Posle ove tragedije, Monika se preudala u drugom selu i sa sobom odvele ćerku. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.