MONSTRUMU IZ ZEMUNA 4 GODINE ZA NAPASTVOVANJE DETETA OD 10 GODINA! Da li je ovo dovoljna kazna za pedofila?
Foto: Filip Plavčić

strahota

MONSTRUMU IZ ZEMUNA 4 GODINE ZA NAPASTVOVANJE DETETA OD 10 GODINA! Da li je ovo dovoljna kazna za pedofila?

Istovremeno je oboren jedan deo presude

Objavljeno:

Žarko Stanković (62) iz Zemuna je pravosnažno osuđen na 4 godine zatvora jer je seksualno napastvovao devojčicu (10), drugaricu svoje unuke, pišu Novosti.

Apelacioni sud je ovako potvrdio prvostepenu presudu Trećeg osnovnog suda u Beogradu kojom je Stanković osuđen za krivično delo nedozvoljene polne radnje.

U isto vreme, ukinut je deo presude kojom je bio osuđen na osam meseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja bombe u podrumu svog doma.

Prvostepenom presudom Stankoviću je bila izrečena jedinstvena kazna od tri godine i osam meseci zatvora za oba krivična dela.

Nakon hapšenja Stankovića, pocetkom avgusta 2016, policija je u njegovom podrumu pronašla i bombu.

Mediji su nakon hapšenja pisali da Stanković i porodica devojčice žive u istoj zgradi u Zemunu, a njegova unuka je njena dobra drugarica.

Preneli su i da se on obično čekao da njena majka ode na posao, a zatim bi je uporno zvao telefonom i onda odlazio do njenog stana, zvoneći i dozivajući dok mu ne otvori.

Nakon toga bi usledilo seksualno uznemiravanje, o kom je prestravljena devojčica neko vreme iz straha ćutala, preneli su mediji.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.