SAMO SMO SE IGRALE RIJALITIJA! Nasilnice koje su pretukle drugaricu NAŠLE IZGOVOR!
Foto: Profimedia/Ilustracija

da li im verujete?

SAMO SMO SE IGRALE RIJALITIJA! Nasilnice koje su pretukle drugaricu NAŠLE IZGOVOR!

Kažu da se kaju...

Objavljeno:

Dve učenice prvog razreda Tehničke škole "Mileta Nikolić" iz Aranđelovca, koje su brutalno za vreme školskog odmora pretukle devojčicu B. N. (15), na saslušanju u školi i policiji rekle su da nisu imale nameru da povrede drugaricu iz razreda i "da su se samo igrale rijalitija"?!

Kako su navele, nakon što su shvatile posledice svog dela, "iskreno se kaju zbog onoga što su učinile".

Male nasilnice su na saslušanju rekle da su samo želele da oponašaju konfliktne situacije iz rijaliti programa.

SRAM TE BILO, DABOGDA TE SILOVALI NASRED ULICE DA NE ZNAŠ GDE SE NALAZIŠ! Devojčici koju su tukli u Aranđelovcu upućene sramne poruke! (FOTO)

- Svi smo bili frapirani kada smo slušali njihovu priču. Pričale su da ih je B. N. vređala putem Fejsbuka i da nisu znale kako tome da stanu na put. Opominjale su je, pretile, a onda im je, kako su rekle, nekako bilo logično da po ugledu na rijaliti programe preuzmu stvar u svoje ruke. Priznale su da nisu očekivale da će stvari otići toliko daleko. Kako su rekle, želele su samo da zaplaše drugaricu. Na kraju su kroz suze rekle da se istinski kaju - kaže izvor Informera upoznat sa saslušanjem maloletnih nasilnica iz Aranđelovca.

foto: SrbijaDanas, Saša Džambić

Protiv ovih devojčica vodi se istraga zbog nasilničkog ponašanja, a sankcija za ovo krivično delo kod mlađih maloletnika je izuzetno blaga.

- Gotovo je izvesno da će im biti određen pojačan roditeljski nadzor i da će se sve na tome završiti. Naravno, pod uslovom da ne budu pravile nove incidente - objašnjava naš sagovornik.

SPUSTI RUKE DOLE BRE! Podivljali učenici tukli bespomoćnu devojku u ARANĐELOVCU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Psihoterapeut Zoran Milivojević kaže da nam se deca, nažalost, sve više identifikuju sa lošim uzorima, kojih su rijalitiji prepuni. Međutim, on smatra da su se u ovom slučaju nasilnice u želji da skinu odgovornost sa sebe malo "zaigrale".

foto: SrbijaDanas, Saša Džambić

- Uticaj rijalitija i njihovih "junaka" na psihu dece je tragičan, jer oni smatraju da u njih ulaze poznati i uspešni ljudi. Kad imate takvo predubeđenje o ljudima koji su u njima, nije teško ni identifikovati se sa njihovim ponašanjem. Međutim, ovo su velika deca i mislim da su instruisana da tako kažu, jer to može da im bude olakšavajuća okolnost. Jednostavno, oni pokušavaju da skinu odgovornost sa sebe, a to čine tako što manipulišu onim što su čuli - kaže Milivojević.

SREĆA JE, NEMA POSLEDICA! Verovali ili ne, ovo je izjavio direktor škole u Aranđelovcu u kojoj je devojčica brutalno maltretirana! (VIDEO)

Ministarstvo: Sklonite decu od rijalitija

U Ministarstvu prosvete rekli su da nisu imali uvid u izjave dece koja su učestvovala u vršnjačkom nasilju u Aranđelovcu, jer su ih davali u policiji u prisustvu roditelja. Ipak, napomenuli su da rijaliti programi vrlo negativno utiču na decu.

DETE JE TRČALO PO ŠKOLI I TRAŽILO POMOĆ DOK SU MLATILI MOJU DEVOJČICU, NIKO NIJE HTEO DA POMOGNE! Majka pretučene devojčice otkriva bolnu istinu!

- Smatramo da modeli ponašanja koji se prikazuju u rijaliti programima izuzetno negativno utiču na decu, koja su posebno podložna učenju po modelu - rečeno je u ministarstvu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.