KAD MI VIDE SLIKU, VOLELI BI DA JE ČITULJA: Ko je bio Vojislav Škrbić, NAJVEĆI NARKO DILER NOVOG SADA? (FOTO)
Foto: Kurir.rs

LIKVIDACIJA U GONDOLI

KAD MI VIDE SLIKU, VOLELI BI DA JE ČITULJA: Ko je bio Vojislav Škrbić, NAJVEĆI NARKO DILER NOVOG SADA? (FOTO)

Škrbić je imao ozbiljan kriminalni dosije

Objavljeno:

Policija je noćas uhapsila Miloša Buhu (46) koji je osumnjičen za ubistvo Škrbića 22. maja 2014. godine.

Uhapšen ubica NOVOSADSKOG NARKO BOSA VOJISLAVA ŠKRBIĆA: Ubijen 2014. godine, a evo kako je počinilac dolijao! (VIDEO)

Škrbić je imao inače ozbiljan kriminalni dosije. Bio je osuđen na 11 godina zbog naručivanja ubistva, a kasnije i za pokušaj ubistva. U Beloj knjizi MUP Srbije svojevremeno je bio pominjan kao član nekoliko organizovanih kriminalnih grupa i jedan od glavnih distributera heroina u Novom Sadu.

Policija smatra da je Voja Škrbić posle hapšenja Nenada Opačića i Miladina Suvajdžića u "Sablji" kao i takozvane temerinske grupe, koju je predvodio Trivun Josipović, bio najjači organizator preprodaje heroina u Novom Sadu i Vojvodini.

foto: Kurir.rs

Škrbić je bio je osuđen na 11 godina zatvora jer je radi prevlasti na tržištu narkotika 11. maja 2004. godine u kafiću "Marina" naručio ubistvo Branislava Jelačića (30), pripadnika kriminalne grupe "Firma".

Uhapšen je 2009. godine i upućen na izdržavanje te kazne, ali je volšebno izašao iz zatvora u Sremskoj Mitrovici posle nepune četiri godine. Navodno, jer je preko svojih advokata uspeo da utiče na Visoki savet sudstva i dobije umanjenje kazne, a potom i uslovni otpust.

Pre toga, bio je osuđen i za pokušaj ubistva Dragana Vojnovića na Kamenjaru, takođe zbog prevlasti na narko-tržištu.

U Beloj knjizi MUP Srbije svojevremeno je bio pominjan kao član nekoliko organizovanih kriminalnih grupa i jedan od glavnih distributera heroina u Novom Sadu i Vojvodini.

foto: Kurir.rs

Jedna od fotografija koju je Škrbić objavio na svom Fejsbuk profilu 17. maja 2014. godine je i ona gde ruča sa Andrijom Draškovićem.

- Evo kod druga napravili jaja. Nisam ih jeo u selu gde je puno kokošaka, a jedem ih u Beogradu - komentarisao je Škrbić fotografiju.

Na rođendanu Miličić, Aličić...

Vojislav Škrbić postavio je i fotografije sa proslave rođendana oktobra 2013. godine u jednom od poznatih klubova u Kaću. Među zvanicama bili su pevači Đani, Ljuba Aličić, Mirko Pajčin (Baja Mali Knindža), Kemal Malovčić.

Na fotografijama sa Škrbićem je i košarkaš Darko Miličić, kao i njegov bliski prijatelj Andrija Drašković.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.