JELENA SE UŽASNO PLAŠILA GODIŠNJICE, NIJE HTELA DA SE ODVOJI OD JANE! Prijatelj otkriva detalje porodice Marjanović!
Foto: Kurir

ubistvo koje je potreslo srbiju

JELENA SE UŽASNO PLAŠILA GODIŠNJICE, NIJE HTELA DA SE ODVOJI OD JANE! Prijatelj otkriva detalje porodice Marjanović!

Njen suprug Zoran je i dalje u pritvoru zbog sumnje da je povezan sa zločinom

Objavljeno:

Jelena Krsmanović Marjanović (33) obeležila bi ove jeseni sedam godina braka sa suprugom Zoranom. Njeni prijatelji otkrivaju da je Jelena godišnjicu iščekivala sa strepnjom, jer se sedma godina u braku i vezi smatra kobnom.

- Godišnjica im je padala 31. oktobra ove godine. Bila je svesna da su ona i Zoran s godinama izloženi fizičkim i psihičkim promenama i da te promene brak čine nestabilnijim i mogu da povećaju mogućnost za razvod. Međutim, čak i kada je imala neki problem, izbegavala je da priča o tome i trudila se da radi što više i tako ga prevaziđe - kaže Jelenin prijatelj i poslovni saradnik.

On navodi da se Jeca nikada nije odvajala od ćerkice i da je odlučila da se vrati na scenu kada je Jana imala četiri godine.

foto: Public

- Pozvala me je i rekla da želi sa mnom da sarađuje. Prihvatio sam da se vidimo, ali ne da bismo sarađivali, već da bih joj objasnio da od toga nema vajde i da estrada nije ista kao u vreme kada se ona pojavila. Ona i Zoran su me zvali u njihov studio u Borči, ali sam ja predložio da se nađemo u gradu. Čekao sam ih u jednom kafiću na Obilićevom vencu. Na vratima se pojavila Jeca sa malom Janom i Zoranom. Tu sliku nikada neću zaboraviti. Tog momenta u meni više nije postojalo ono „ne“ u vezi sa saradnjom koje sam hteo da joj kažem. Rekao sam sebi: „Moram pomoći ovoj devojci!” - kaže Jelenin prijatelj.

Podsećamo, stravičan zločin se desio 2. aprila prošle godine, kad je na nasipu u Borči ubijena pevačica Jelena Krsmanović. Njen suprug Zoran je i dalje u pritvoru zbog sumnje da je povezan sa zločinom.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.