SADA JE I ZVANIČNO! Jelena Marjanović je ubijena metalnom štanglom dužine do 50 centimetra sa zadebljanjem na vrhu!
Foto: Filip Plavčić

užas!

SADA JE I ZVANIČNO! Jelena Marjanović je ubijena metalnom štanglom dužine do 50 centimetra sa zadebljanjem na vrhu!

Kriminolog Božidar Spasić je podsetio da je Zoran Marjanović bio je priveden odmah nakon ubistva jer je bio jedini sumnjiv

Objavljeno:

Pevačica iz Borče ubijena je pre 19 meseci. Da li policija ima čvrste dokaze ili će Zoran Marjanović biti pušten iz privora samo su neka od pitanja koja poslednjih dana intrigiraju javnost.

Advokat porodice ubijene pevačice, Nebojša Milosavljević smatra da Zoran Marjanović nije uhapšen bez razloga, ali da bi ipak mogao biti oslobođen.

- Ovo je jedan interesantan slučaj koji već godinu dana zaokuplja pažnju javnosti, glavno pitanje je da li je Zoran ubica ili nije i sve je fokusirano na to da tužilaštvo utvrdi da li je kriv ili ne – rekao je Milosavljević.

UBICA JE MUŠKARAC IZ KUĆE MARJANOVIĆA! Ona se pojavila i iznela ŠOKANTNE TVRDNJE

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kako kaže, Zoran Marjanović nije bez razloga nije uhapšen, a kakva je vrednost dokaza biće utvrđeno istragaom.

Na pitanje da li bi Zoran mogao da bude pušten iz pritvora, Milosavljević kaže da je to moguće jer nije video jače, relevantne dokaze koji bi stvorili sumnju da je izvršio krivično delo.

On je podsetio izjavu Zoranovog oca koje nakon hapšenja rekao da se plaši da će biti ubijen u Centralnom zakonu.

- U zatvoru je teško nekoga ubiti. A i ko bi imao motiv da ubije Zorana Marjanovića? Motiv bi trebalo da ima neko ko je porodično blizak sa pokojnom pevačicom. Sumnjate da će ga likvidirati mala Jana ili sestra od strica? Da li on tom izjavom šalje neku poruku? Da li porodica Marjanović zna mnogo više? – naveo je Milosavljević.

foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva

ZORANOV CIMER IZ ZATVORA UGUŠIO SINA! S njim Marjanović provodi zatvorske dane, a nakon hapšenja URADILI SU ISTU STVAR!

On je ocenio da je savršen zločin ipak moguć, te da bi se otkrivanjem motive došlo do izvršioca.

Kriminolog Božidar Spasić je podsetio da je Zoran Marjanović bio je priveden odmah nakon ubistva jer je bio jedini sumnjiv.

BILA SAM S MAMOM I TATOM, A ONDA JE ONA NESTALA U TRAVI: Šta je mala Jana rekla na sudu o maminom ubistvu?

- Godinu i po dana kasnije, Marjanović je uhapšen zbog pritiska javnosti, nije bilo nekih velikih dokaza. Mislim da policija nema pravi dokaz – dodao je Spasić, ukazavši da pola zemlje veruje u to da je Zoran Marjanović kriv, ali da bi on ipak iz cele situacije mogao da izađe kao pobednik.

foto: Damir Dervišagić

Ključna greška je, prema njegovom mišljenju, to što je u startu fiksirano da je Zoran ubica, a policija nije imala ništa u rukama.

Novinar TV Pink Mladen Mijatović ističe da policija ni u jednom, pa ni u ovom slučaju ne hapsi bez valjanih materjalnih dokaza, ali je pitanje da li će oni biti dovoljni za sud.

- Nije utvrđen motiv, a nije pronađeno ni sredstvo izvršenja. Zločin je počinjen metalnom štanglom dužine od 30 do 50 centimetara, sa zadebljanjem na vrhu. Ubica je Jelenu brutalno pretukao tom palicom i naneo joj smrtonosne povrede – rekao je Mijatović.

On je podsetio da je jedan od razloga zbog kojih je smenjen načelnik Uprave kriminalističke polcije za grad Beograd to što na početku istrage ubistva Jelene Marjanović nije urađeno sva kako treba.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.