ZVALI SU GA KIZA TREĆE OKO: Zoran je pre Borče sejao strah OVDE, a jedan detalj je posebno užasavajuć! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

misterija ubistva pevačice i porodice marjanović

ZVALI SU GA KIZA TREĆE OKO: Zoran je pre Borče sejao strah OVDE, a jedan detalj je posebno užasavajuć! (FOTO)

Uvek je bio ćutljiv i povučen

Objavljeno: 09:58h
Milica Božinović

Ubistvo pevačice Granda Jelene Krsmanović već 17 meseci intrigira javnost u Srbiji i regionu. Na koji način, zbog čega i ko je Jelenu zverski ubio još uvek se ne zna.

Uprkos misterioznosti samog ubistva i načina na koji je jedna žena lišena života, čitavoj "pompi" doprineo je i sam "status" porodice njenog supruga Zorana.

foto: Facebook

Naime, Marjanovići za sebe tvrde da su pravoslavna srpska porodica koja je svoj dom, sklad i harmoniju negovala godinama. Ipak, nakon Jeleninog ubistva, njen suprug Zoran, najpre ucveljeni suprug, rastrzan činjenicom da mu je supruga zverski ubijena, postaje medijska ličnost koja ulazi u rijaliti.

Zoran kaže da je veliki vernik, ALI OVAJ DETALJ SA JELENINE SAHRANE ga demantuje I NIKO GA NIJE PRIMETIO NI DAN DANAS! (FOTO)

ZORAN NIJE UBIO JELENU, VEĆ STARAC IZMEĐU 60 I 70 GODINA! Žena s kozama otkrila koga je videla na nasipu na dan kad je ubijena pevačica!

KO JE ZDRAVKO? Mala Jana pomenula je ime nove misteriozne osobe u slučaju UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! (FOTO)

foto: Dragan Kadić

Prema pričama meštana Borče, Marjanovići su i pre nesrećnog događaja važili za "drugačije", a nakon Jeleninog ubistva, postali su "oni čije se ime ne sme izgovoriti".

Ali, Marjanovići nisu "sejali strah" samo u Borči. Kako Espreso.co.rs saznaje, Zoranova porodica je pre nego što se doselila u Crvenku živela na Ceraku. Naime, mladić koji je bio komšija porodice Marjanović i družio se sa Zoranom kaže da on nikada nije bio agresivan, ali da mu je "pogled od malena bio zastrašujući".

- Znao sam ga dok je živeo u kraju. Svi smo ga zvali "Kiza treće oko" zbog onog videa koji je snimio kao klinac. Ne znam da li je bila istina ta priča oko astralnih projekcija, nikada nije o tome pričao. Uvek je bio ćutljiv i povučen. Nikada od njega niste mogli da vidite neki vid agresije ili tako nešto. Ali imao je taj čudan, zastrašujući pogled od kojeg vas prolazi jeza - priča naš sagovornik.

foto: Printscreen

Istu priču potvrdrio je još jedan momak iz kraja koji je dodao i da je "Kiza" važio za "čudnog" i zbog "moći" koje ima njegova majka.

- Ne verujem šta sve čitam o njemu poslednjih godinu dana. Sećam se da je Zoranova majka izlečila setru od drugara dok smo bili klinci. Stvarno joj je pomogla.

foto: Printscreen/Facebook/Zorana Jevtić

Podsetimo, Zoran Marjanović nalazi se u pritvoru od 15. septembra i jedini je osumnjičeni za ubistvo svoje supruge Jelene Krsmanović. Prema njegovoj verziji događaja, Jelena je nestala u subotu 2. aprila oko 16 časova nakon što se razdvojila od njega i ćerkice i otišla da trči na nasip u naselju Crvenka u Borči. Njeno telo pronađeno je narednog dana u kanalu u blizini nasipa.

(M.B. / D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.