KO SE JAVIO NA JELENIN TELEFON I 43 SEKUNDE ĆUTAO NA DAN KAD JE NESTALA? Novi momenat koji je zbunio sve!
Foto: Stefan Jokić/Facebook

misterija!

KO SE JAVIO NA JELENIN TELEFON I 43 SEKUNDE ĆUTAO NA DAN KAD JE NESTALA? Novi momenat koji je zbunio sve!

Ubistvo Jelene Krsmanović (33), pevačice iz Borče, već 19 meseci je pod velom tajne. Možda najveća od njih jeste: ko se 2. aprila, kada je pevačica nestala, javio na telefon i ćutao?

Objavljeno:

Pokojna majka ubijene pevačice Jelene Krsmanović, Zorica, do svoje smrti često je isticala da se 2. aprila 2016. godine poslednja čula sa svojom ćerkom. Kako je pričala, sa Jelenom se tog dana čula oko 15.35 sati, kada joj je ćerka rekla da će doći kod nje samo da završi s trčanjem. Sat i po kasnije, oko 16.50, kako je pričala Zorica, ponovo je pozvala Jelenu, međutim poziv joj je bio odbijen.

Zoran kaže da je veliki vernik, ALI OVAJ DETALJ SA JELENINE SAHRANE ga demantuje I NIKO GA NIJE PRIMETIO NI DAN DANAS! (FOTO)

Već uspaničena, Zorica je nastavila sa pozivima, međutim Jelena joj se nije javljala. Tek oko 17.20 sati neko joj se javlja na poziv, ali pune 43 sekunde ćuti. Nakon toga na Jelenin broj upućeno je mnogo poziva, ali više niko se nije javljao. Dvanaest sati kasnije telefon je nađen na pet metara od kanala gde je kasnije pronađeno Jelenino telo.

ŽENA S KOZAMA S NASIPA U BORČI OTKRIVA ISTINU O UBISTVU PEVAČICE! Jelena nikad nije trčala ovuda, ovo je sve što se desilo tog dana!

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zbog toga, ali i zbog misterioznih okolnosti pod kojima je njena ćerka nestala, a zatim ubijena, ali i zbog činjenice da joj se neko javio na poziv, nesrećna Zorica do smrti se pitala da li je tada sa druge strane žice bio ubica njene pokojne ćerke.

Na poslednjem saslušanju u Višem tužilaštvu, prošlog ponedeljka, saslušana je Vera Vukomanović, kuma Zorice Marjanović, svekrve pokojne Jelene, koja je pred tužiocem iznela do sada nepoznate detalje. Ona je navela da se s Jelenom čula 2. aprila 2016. godine u 16.42, baš u vreme kada je, prema rečima Zorana Marjanovića, trajala potraga za njom.

Ona je time pokušala da suprugu ubijene pevačice Zoranu Marjanoviću da alibi, međutim, njeno svedočenje je pokrenulo lavinu pitanja, među kojima se izdvaja glavno: „Kada je zapravo Jelena nestala?“

foto: Damir Dervišagić

Naime, prema verziji koje se držao pevačicin suprug, a koji je već mesec i po dana u pritvoru zbog sumnje da ju je udarcima oštrim predmetom u glavu usmrtio na nasipu u Crvenki u Borči, Jelena je nestala 2. aprila 2016. oko 15.30 sati, kada je otišla da trči od jedne do druge rampe na nasipu. On je, kako je govorio, primetio da je nema oko 15.50, te je krenuo u potragu za njom. Ubrzo je zvao i ostatak svoje familije, oca Vladimira i braću, da zajedno pretraže ceo nasip. I tokom potrage, kako su pričali, ništa sumnjivo nisu ni videli ni čuli.

Zoran Marjanović 17 meseci je tvrdio da je Jelenina majka bila poslednja osoba koja je čula Jelenu, naglašavajući da je to bilo u 15.30 sati. Pominjao je i poslednji poziv i tišinu dugu 43 sekunde, o čemu mu je rekla tašta. Međutim, sada je baš najbliža prijateljica Marjanovića rekla da se sa Jelenom čula u trenutku kada je, prema izjavama Marjanovića, on uveliko tražio Jelenu.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.