SVEKAR UBIJENE PEVAČICE PRAVIO SELFIJE NA JELENINOM GROBU: Telefon prepun fotografija, da li se bliži razrešenje?! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

JEZIVO!

SVEKAR UBIJENE PEVAČICE PRAVIO SELFIJE NA JELENINOM GROBU: Telefon prepun fotografija, da li se bliži razrešenje?! (FOTO)

Šokantne fotografije u telefonu svekra ubijene pevačice!

Objavljeno:

Misterija ubistva pevačice iz Borče, Jelene Krsmanović, već 18 meseci intrigira javnost. Za ovaj svirepi zločin trenutno je jedini osumnjičen njen suprug Zoran Marjanović, koji je u pritvoru od 15. septembra.

Moji nisu voleli Jecu, nisu hteli pevaljku za snaju! PRVI ISKAZ ZORANA MARJANOVIĆA ŠOKIRAO POLICIJU!

ZORAN MARJANOVIĆ UKLANJAO TRAGOVE? Čitavu noć proveo na nasipu, odatle otišao u policiju?! (FOTO)

NAPRAVILA SAM FATALNU GREŠKU! Majka ubijene pevačice do smrti govorila samo jedno, A EVO ŠTA JE POD TIM MISLILA

Svakodnevno se pojavljuju nove teorije ubistva i informacije koje bi konačno mogle da stave tačku na ovo monstruozno ubistvo. Još uvek nije utvrđeno da li čitava porodica Marjanović umešana u zločin, odnosno da li su članovi Zoranove porodice bili saučesnici i pomogli da se prikriju tragovi, a istraga usmeri u drugom pravcu.

foto: Dragan Kadić

Da Marjanovići nešto kriju i više je nego očigledno nakon svih kontradiktornih izjava koje je svaki član porodice izneo u više navrata. Ono što je trenutno najmorbidnije jeste činjenica da je svekar ubijene pevačice, Vladimir Marjanović u svom mobilnom telefonu imao selfije sa Jeleninog groba.

foto: Stefan Jokić

Naime, kako prenose beogradski mediji, mladić koji je pronađeni telefon odneo u policiju rekao je da je on bio prepun fotografije porodice Marjanović, ali i da su one najjezivije bile selfiji svekra Vladimira na Jeleninom grobu.

Kako ovoj dečko ispričao, telefon je pronašao njegov otac, a mobilni je skoro skroz bio uništen, jer je najverovatnije preko njega prešao automobil. Prema njegovim rečima, najšokantnije su bile fotografije sa groblja Zbeg u Borči na kojima je Vladimir Marjanović pored Jeleninog groba.

foto: Facebook

Podsećanja radi, sredinom septembra u Borči je pronađen telefon za koji se sumnjalo da ima veze sa ubistvom Jelene Krsmanović. Vladimir je tada prećutao da je izgubio telefon, a nakon policijskog veštačenja utvrđeno je da pripada baš njemu. On je tada izjavio da je telefon izgubio samo desetak dana pre toga u blizini vrtića unuke Jane.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.