ZAŠTO JE OVAJ MONSTRUM BIO NA SLOBODI? Pre 12 godina su dečku polomili lobanju i TUKLI GA DOK MU NISU ISPALE OČI!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen Facebook

KATASTROFA!

ZAŠTO JE OVAJ MONSTRUM BIO NA SLOBODI? Pre 12 godina su dečku polomili lobanju i TUKLI GA DOK MU NISU ISPALE OČI!

Osumnjičeni se predao policiji ubrzo nakon zločina. Međutim, motiv ubistva zasad nije poznat

Objavljeno:

Čačanin Saša Ćubović (34) ubijen je u pucnjavi koja se dogodila u nedelju oko šest ujutru u fast fud restoranu ‚„Silver haus‘‘ u centru Čačka. Njega je s više hitaca iz pištolja usmrtio Vladica Pušica (32), bivši robijaš i "žestoki momak" iz Čačka.

Za Pušicu se prvi put čulo 2005. godine, kada je sa još trojicom Čačana u „Gradskoj rupi“ brutalno premlatio Dragana Beloševića. Oni su tom momku nabili u grkljan pivsku flašu i slomili je šutirajući ga. Beloševiću je lobanja pukla na više mesta, polomljene su mu obe očne šupljine, desno oko je ispalo, a jagodična kost smrskana.

BRATSKI ZAGRLJAJ, PA LAVINA METAKA! Jezivi detalji ubistva u Čačku! (FOTO)

foto: Printscreen Facebook

U 2007. u valjevskom zatvoru Pušica je učestvovao u masovnoj tuči čačanskih i beogradskih zatvorenika u borbi za prevlast u ovoj zatvorskoj ustanovi. Tom prilikom nastradao je Lazar Kovačević, jedan od aktera tuče u „Gradskoj rupi“ u Čačku.

Osumnjičeni se predao policiji ubrzo nakon zločina. Međutim, motiv ubistva zasad nije poznat.

OVO JE UBICA IZ ČAČKA! Vladica (32) rafalom pokosio muškarca ispred kafića!

- Sve se dogodilo naočigled zaposlenih i gostiju restorana u koji Čačani dolaze kad završe s noćnim provodom. Osumnjičeni Pušica je s jednom devojkom sedeo u restoranu kada je u lokal ušao drugi mladić. On je prišao i srdačno se pozdravio, čak su se i zagrlili, kao da su stari poznanici. Malo su razgovarali i sve je delovalo najnormalnije. Nikom nije palo na pamet šta će uslediti - objašnjava jedan od očevidaca.

foto: Printscreen Facebook

Gosti se prestravili!

Međutim, kada se taj momak odmakao, Pušica je izvadio pištolj i izrešetao ga ispred svih.

- Ćubović je u lokvi krvi ležao na podu, a Pušica je držao pištolj u ruci. Svi koji su se zatekli u restoranu prestravili su se. Nikom nije bilo jasno zbog čega ga je ubio - rekao je svedok zločina.

Ubrzo su stigle policija i Hitna pomoć, koja je mladića prevezla do čačanske bolnice.

- Ranjeni muškarac dovezen je u 6.50 bez vitalnih funkcija, a nakon pokušaja reanimacije podlegao je povredama. Imao je šest prostrelnih rana u grudnom košu, lumbalnoj regiji i predelu glave - izjavila je portparolka Opšte bolnice dr Biljana Kočović.

Bila mu ugrožena bezbednost!

TEK IZAŠAO IZ ZATVORA!

Osumnjičeni Pušica letos je izašao iz zatvora. Kako smo saznali, iako je na robiji proveo duže vreme i imao uslove da izlazi na vikende, oni mu nisu bili omogućeni jer su u Upravi za izvršenje zatvorskih sankcija procenili da mu je „napolju“ bezbednost ugrožena.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.