PRVI PEHAR PODIGLA JE SA 13 GODINA, a maštala je samo o jednoj stvari! Isplivali detalji o pokojnoj pevačici!
Foto: Kurir

neka joj je laka crna zemlja

PRVI PEHAR PODIGLA JE SA 13 GODINA, a maštala je samo o jednoj stvari! Isplivali detalji o pokojnoj pevačici!

Svoj prvi album je snimila 2000. godine, kad je još bila maloletna

Objavljeno:

Jelena Krsmanović Marjanović je sa 13 godina počela da se takmiči na muzičkim festivalima. Već na prvom nastupu je zablistala, a posle toga su uspesi počeli vrtoglavo da se nižu!

- Jelena je još kao devojčica znala da će se jednog dana baviti muzikom. Sećam se kada mi je pričala da je kao dete često pevala ispred ogledala. Dar za muziku je prvi primetio njen otac i nastavio je da je podržava u tome - priča za „Alo!” Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović.

Prvi nastup Jeca je, prema Teodorinim rečima, imala sa svega 13 godina.

- Bilo je to na „Prvom glasu Vojvodine”. Upravo na tom takmičenju je dobila i prvo priznanje! Tada je osvojila drugo mesto. Kasnije su se samo nizale nagrade i pehari. Tada je probila led i posle tog festivala je stalno išla na takmičenja. Na festivalu „Moravski biser” 1997. godine predstavila se prvi put svojom pesmom „Zvoni, zvoni” i tada je osvojila nagradu - priseća se sestra.

foto: Printscreen/Facebook/Zorana Jevtić

- Na jednom takmičenju u žiriju je bila legendarna Lepa Lukić. Ona je bila oduševljena Jecinom pojavom i pevanjem. Sledećeg puta su se srele mnogo godina kasnije, na snimanju „Granda”. Na Jelenino iznenađenje, Lepa joj je odmah prišla. Izgrlile su se i izljubile! Jelena je bila ushićena kada je pričala o susretu sa kraljicom narodne muzike - prepričava nam Teodora sa setom u glasu.

Svoj prvi album je snimila 2000. godine, kad je još bila maloletna.

- Samo je njene pesme pevala! U međuvremenu, pojavila se Cecina kaseta „To, Miki” i tada je i nju zavolela. Ceca joj je čak pružila i podršku. Bila je oduševljena Jecinom pojavom na „Grandu” 2002. godine - tvrdi Teodora Krsmanović.

foto: Public

- Album je izašao u produkciji „Renome” iz Bijeljine. Ona je tada napravila čudo u Republici Srpskoj sa pesmom „Srecan ti rođendan”. Tada je uglavnom sa tatom nastupala u Srbiji i Bosni. Nije maštala o CD-u ,jer iza sebe ima dva albuma. Drugi album je izašao za „Grand” 2001, uoči dočeka Nove godine. Maštala je da stvara lepe pesme i snima ono što voli. Nije bila svesna popularnosti, niti toga da je postala zvezdica. U vreme kada je „Grand” bio najpopularniji i kada je objavila „Ćao, mali”, bila je idol klinaca.

foto: Printscreen/Youtube/Grand Magazin Tv Grand

I dok su se pesme vrtele i svi su se pitali gde je to čudo od devojčurka, ona je pravo sa scene „Granda” trčala da se igra sa decom iz kraja - navodi Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović.

Podsetimo, samo u "Alo!" novinama, svakodnevno možete da pratite "Dosije Jelena" i saznate sve o ubijenoj pevačici "Granda".

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.