ZORAN MARJANOVIĆ LAŽE! Pevačicin muž viđen ispred crkve u Borči, dok ju je navodno tražio po nasipu!
Foto: Nebojša Mandić

klupko se odmotava!

ZORAN MARJANOVIĆ LAŽE! Pevačicin muž viđen ispred crkve u Borči, dok ju je navodno tražio po nasipu!

Svedok tvrdi da je Zorana video 45 minuta pre vremena koje je Marjanović naveo na saslušanju u policiji i tužilaštvu

Objavljeno: 16:43h

Novi svedok koji se pojavio u istrazi protiv Zorana Marjanovića tvrdi da je Zoran viđen ispred crkve u Borči na dan Jeleninog ubistva dok ju je navodno bezuspešno tražio po nasipu.

RADA MATIĆ: MARJANOVIĆI NISU UBILI SAMO JELENU! Baba veštici treba zapaliti đavolji oltar!

Ključni svedok je rekao da je Marjanoviće video oko 15.15h. On može da ospori i vreme koje je Zoran naveo u iskazu. Naime, svedok tvrdi da je Zorana video 45 minuta pre vremena koje je Marjanović naveo na saslušanju u policiji i tužilaštvu - priča izvor za beogradske medije.

foto: Damir Dervišagić

EVO ZAŠTO NISU ODMAH PRIJAVILI JELENIN NESTANAK! Snimak otkriva šta su Marjanovići pričali dok je policija tragala za pevačicom! (VIDEO)

Navodno, njegove tvrdnje potvrđene su i na osnovu snimaka sigurnosnih kamera s okolnih objekata.

MALA JANA KLJUČNI SVEDOK U RASVETLJAVANJU JELENINOG UBISTVA! Dete zna gde je pevačica ubijena?

- Taj svedok je inače jedan od prijatelja porodice Marjanović. On se nedavno javio i ispričao da je Zorana video 2. aprila prošle godine između 16 i 20 sati, i to ispred crkve u naselju Borča. Postavlja se pitanje šta je Marjanović radio u drugom delu naselja dok je, kako je ispričao, tragao za suprugom, koja je prema njegovim rečima nestala oko 16 sati - kaže sagovornik za beogradske medije.

foto: Dragan Kadić

Podsetimo, Zoran Marjanović je sve vreme pričao da je 2. aprila 2016. sa ženom i ćerkom Janom otišao na nasip u Borči, gde je Jelena džogirala. Tvrdio je da su ćerka i on došli iz pravca rampe ka smetlištu, dok ga je tajanstveni svedok pokopao izjavom da ga je u tom trenutku video na drugom kraju nasipa, na smetlištu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.