KRVARIO SAM ZA SRBIJU, A ČEKAM DRŽAVLJANSTVO 42 GODINE: Evo šta je Božidar Filipović poručio državnom vrhu, a onda ZAPALIO PORŠE OD 170.000 EVRA!
Foto: Kurir

ŠOKANTAN SNIMAk

KRVARIO SAM ZA SRBIJU, A ČEKAM DRŽAVLJANSTVO 42 GODINE: Evo šta je Božidar Filipović poručio državnom vrhu, a onda ZAPALIO PORŠE OD 170.000 EVRA!

Ne želeći da trpi nepravdu, u očaju je rešio da zapali skupoceni terenac, jer drugog izlaza nije video. Sada preti da će zapaliti samog sebe.

Objavljeno:

Božidar Filipović (53), biznimen i nekadašnji bokser, zapalio je svoj skupoceni "porše kajen" revoltiran time što su mu iz "Parking servisa" odneli terenac i pritom ga oštetili!

PAUK MU JE ODNEO PORŠE OD 170.000 EVRA! Beograđanin ga je tad iz revolta polio benzinom i zapalio! SAD PRETI NEČIM JOŠ GORIM! (FOTO)

Čovek nije više mogao da trpi nepravdu, a pošto mu je pukao film, iz očaja je benzinom polio skupoceni automobil, a potom ga zapalio.

Za to, kako tvrdi, odgovorni su ljudi iz vladajuće Srpske napredne stranke, čija je meta već duže vreme, jer je bio blizak sa Demokratskom strankom.

On navodi da ime sve podatke o tome kome je supruga gradskog menadžera Beograda Gorana Vesića pozajmljivala novac na kamatu. "Za Vesićevu ženu imam svaki papir kome je dala pare na kamatu", poručio je on.

Filipović je direktno prozvao i aktuelnog ministra unutrašnjih poslova Srbije.

"A Stefanović... to ćemo tek da vidimo gde igra tenis. U ponedeljak sam sebe spaljujem, a Stefanović mora da odgovori zašto sam to uradio. Moj sin je pravnik i nije kupio diplomu kao Nebojša Stefanović", rekao je ogorčeni vlasnik oštećenog automobila.

Takođe on se oštro osvrnuo i na vlasnika TV Pink. "A Željko Mitrović je najveći peder na planeti", naveo je Filipović.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.