Šokantan preokret u slučaju Marjanovića: IMA SVEDOKA DA JELENA NIJE UBIJENA NA NASIPU!
Foto: Dragan Kadić

totalni preokret

Šokantan preokret u slučaju Marjanovića: IMA SVEDOKA DA JELENA NIJE UBIJENA NA NASIPU!

Mi ćemo obavestiti policiju, da ih sasluša, kako bi se i oni eventualno uvrstili među svedoke u ovom slučaju - naveo je izvor

Objavljeno: 10:07h

Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja kaže da nije imao priliku da vidi nalaz veštačenja patologa Zorana Stankovića i da, zasad, ostaje pri tvrdnjama da Jelena Marjanović nije ubijena na nasipu u Borči!

On tvrdi i da za to ima svedoke, koji su mu se nedavno javili, a prenosi Informer.

- Da budem potpuno jasan, Jelena je možda poslednje udahe vazduha načinila u kanalu, ali i dalje tvrdim da tamo nije zadobila udarce koji su uzrokovali njenu smrt. Mi smo raznim kanalima dobili određenu dokumentaciju i fotografije i na osnovu toga smo doneli zaključak da je Jelena ubijena na drugom mestu, a zatim dovezena na borčanski nasip... - naveo je Šipka, kog je zajedno sa advokatom Predragom Savićem angažovala Jelenina porodica.

foto: Nebojša Mandić

Šipka je istakao da mu se u međuvremenu javilo još nekoliko svedoka koji potvrđuju njegovu teoriju.

- Ne mogu da pričam o tim svedocima, jer još je rano. Mogu samo da kažem da su potvrdili naše zaključke o mestu ubistva. Mi ćemo obavestiti policiju, da ih sasluša, kako bi se i oni eventualno uvrstili među svedoke u ovom slučaju - naveo je on.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.