SVEDOK PUCNJAVE NA DORĆOLU: Čulo se "Baci pištolj! Baci pištolj!", i onda su usledila tri pucnja! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Kurir TV

ISPRED KONOBE UBIJEN LUKA MIŠKOVIĆ

SVEDOK PUCNJAVE NA DORĆOLU: Čulo se "Baci pištolj! Baci pištolj!", i onda su usledila tri pucnja! (VIDEO)

Obračun se dogodio ispred konobe "Akustik" nakon žestoke svađe koja mu je prethodila

Objavljeno:

U pucnjavi koja se dogodila noćas u 02.11 sati na Dorćolu, u ulici Cara Dušana kod broja 13, od rana zadobijenih vatrenim oružjem preminuo je Luka Mišković (27), a jedan od očevidaca, stanar obližnje zgrade, Ostoja Crnogorac za Kurir kaže da je njegova žena čula tri pucnja i da su potom ugledali telo ispod svog prozora.

- Moja supruga je čula više puta kako neko viče "Baci pištolj! Baci pištolj!", verovatno milicija. Kada je sve to obavljeno, zavrnuli su mu majicu, imao je jednu ranu na stomaku, a drugu na desnoj strani grudnog koša - ispričao je Crnogorac.

Podsetimo, obračun se dogodio ispred konobe "Akustik" nakon žestoke svađe koja mu je prethodila.

Nezvanično, Mišković je nakon kraće prepirke zapretio prisutnim gostima i osoblju da će ih "sve pobiti", da bi ga obezbeđenje izbacilo. Međutim, on se ubrzo vratio, pucao u vlasnika konobe Jakšu Šćekića (33) i ranio ga u levo rame.

Pucnjavu je okončao policajac koji je sinoć bio van dužnosti, koji je ispalio nekoliko hitaca u Miškovića, upotrebivši oružje u skladu sa zakonom. Ubijeni je navodno imao dosije zbog pokušaja ubistva, nelegalnog posedovanja oružja, droge, nasilničkog ponašanja i krađa.

Ranjeni vlasnika konobe Šćekić prevezen je u Urgentni centar.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.