MARIĆ O ZORANU MARJANOVIĆU: ON JE UŽIVAO U SLAVI KOJE MU JE DONELO JELENINO UBISTVO: Od samog početka sam sumnjao da je on ubica!
Foto: Damir Dervišagić/Dragan Kadić

ubistvo koje je potreslo srbiju

MARIĆ O ZORANU MARJANOVIĆU: ON JE UŽIVAO U SLAVI KOJE MU JE DONELO JELENINO UBISTVO: Od samog početka sam sumnjao da je on ubica!

Zoran Marjanović se sumnjiči za ubistvo supruge, pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, duže od 24 sata je s pomagačima prikrivao tragove zločina, sumnjaju istražitelji

Objavljeno:

Milomir Marić pre dva meseca predvideo je da će Zoran Marjanović biti uhapšen zbog ubistva svoje supruge Jelene Marjanović.

Voditelj je rekao da je Marjanoviće zvao u svoje emisije jer je želeo da im pruži šansu da kažu šta imaju. Ipak, od prvog momenta bio je uveren da su umešani u Jelenino ubistvo.

PROCURELE TAJNE ŠIFRE MARJANOVIĆA: Gužva je na pijaci - svi traže paradajz! Znate li šta ovo znači?

"Pozvao sam Zorana i Vladimira Marjanovića u emisiju jer sam mislio da će da otvore dušu i ispričaju sve o ovoj tragediji. Međutim, oni su o njoj pričali nepovezano, odmah se videlo da nešto kriju. U pripremama emisije, želeći da isprovociram Zorana, postavljao sam mu intimnija i emotivnija pitanja, ali on je o svojoj ubijenoj ženi pričao kao neki robot. Kao da je žena koju navodno voli i koja mu je rodila ćerku neka stvar, tako hladno ni o stolu i stolici ne bi pričao. A onda bi pred kamerama patetisao, pričao kako je bila dobra majka, supruga, pevačica", rekao je Marić za domaće medije.

foto: Nebojša Mandić

"Iskreno sam od samog početka sumnjao da je Zoran ubica. Njegova verzija priče o događaju na nasipu je od prvog dana bila neuverljiva. Pogotovo činjenica da je nestanak supruge prijavio policiji tek nekoliko sati kasnije. Ako je i tada bilo ko verovao u Zoranovu nevinost, njegovo ponašanje u mesecima posle zločina je nedvosmisleno ukazivalo na činjenicu da je on ubica. Poslednji put me je zvao i zamolio da ga pozovem u jutarnji program, a kada se pojavio, bio je izgubljen, potpuno van sebe. Normalan čovek se tako ne ponaša", dodao je Milomir. Marić je primetio da je Zoranu prijala poularnost i da se rado pojavljivao u javnosti.

foto: Facebook

"On se veoma rado slikao u javnosti sa starletama i jedva je čekao da bude pozvan u rijaliti. Delovalo mi je kao da je uživao u svoj toj “slavi” i popularnosti koju mu je donelo Jelenino ubistvo. Uz sve to on je stalnim pojavljivanjem u medijima i celokupnom pompom koja se napravila pokušavao da sakrije istinu o Jeleninom ubistvu. To mu je bila neka vrsta taktike i verovao je da će tako uspeti da izbegne odgovornost za svoje nedelo i odlazak u zatvor, jer misli da je počinio savršen zločin. Da li bi bilo ko kome je ubijena žena mogao posle nekoliko nedelja da se dopisuje sa drugim devojkama, izlazi i ide po emisijama, a već posle godinu dana uđe u rijaliti. Naravno da ne bi. Zoran je strašan manipulator, kada je godinu i po dana uspeo da zamajava javnost", smatra Marić.

Majka ubijene Jelene je dala izjavu o ubici ćerke, a onda umrla: Evo šta je sve govorila o Zoranu Marjanoviću i njegovoj familiji!

Podsetimo, Zoran Marjanović se sumnjiči za ubistvo supruge, pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, duže od 24 sata je s pomagačima prikrivao tragove zločina, sumnjaju istražitelji. Oni podsećaju da je samo nekoliko dana posle svirepog ubistva pevačice, čije je telo pronađeno u kanalu u Crvenki kod Borče 3. aprila prošle godine, policija pronašla tragove hemikalija po celoj kući.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.