JELENU MARJANOVIĆ JE UBILA GRUPA LJUDI? Na njenoj lobanji pronađeno je 9 KRATERA, udarana je sa nekoliko predmeta
Foto: Printskrin

nova teorija

JELENU MARJANOVIĆ JE UBILA GRUPA LJUDI? Na njenoj lobanji pronađeno je 9 KRATERA, udarana je sa nekoliko predmeta

Na lobanji pokojne pevačice pronađeno je 9 kratera

Objavljeno:

Policija proverava teoriju da je Zoran Marjanović (39), koji je u petak uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu Marjanović (33), imao saučesnike u ubistvu koje se desilo 2. aprila 2016. godine.

Jelena je, naime, na lobanji imala devet velikih rupa, različitih veličina i oblika, koje kao da su nanesene različitim predmetima, pišu mediji.

Jedan od tragova koji je probudio sumnju na umešanost Zorana Marjanovića u zločin bilo je blato na farmerkama koje je nosio. Analizom farmerki i blata sa tela ubijene pevačice ustanovljeno je da se uzorci poklapaju. Na telu pevačice i njenoj garderobi na više mesta je pronađen Zoranov DNK.

- Pretpostavljamo da osumnjičeni posle ubistva nije mogao sam da ukloni tragove i baci leš. Utvrđuje se da li je ubica mogao sam usmrti Jelenu i ko mu je pomagao posle zločina - kaže izvor beogradskih medija.

Obducenti su utvrdili da je pevačica ubijena najverovatnije malim šrafcigerom, koji joj je napravio krater u glavi i oštetio mozak!

- Ne isključuje se mogućnost da je za udarce korišćeno nekoliko različitih čvrstih predmeta. Na lobanji je prebrojano ukupno devet kratera, a sve povrede je zadobila dok je bila živa! Od jednog zabadanja u mozak joj je utisnut deo lobanje. Na tom mestu mozak je bio razoren u vidu kanala dugog oko dva centimetra - navodi sagovornik koji barata podacima iz istrage.

Osumnjičeni Zoran Marjanović je u petak kasno uveče sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, ali je odbio da odgovara na pitanja! On je noć između petka i subote proveo u pritvoru Višeg javnog tužilaštva u Katanićevoj ulici u Beogradu, a odmah sledećeg jutra je prebačen u Centralni zatvor .

Na teret mu se stavlja krivično delo teškog ubistva, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.