TRINAESTORO POVREĐENO U AUTOBUSU: Radnici iz Srbije imali saobraćajku u Rumuniji (FOTO)
Foto: Printscreen

horor na putu

TRINAESTORO POVREĐENO U AUTOBUSU: Radnici iz Srbije imali saobraćajku u Rumuniji (FOTO)

Pred samo mesto u kojem je trebalo da budu smešteni autobus je udario u automobile - rekao nam je ambasador Branković

Objavljeno:

Trinaestoro radnika zrenjaninske fabrike „Drakslmajer“ povređeno je u ponedeljak kad je autobus kojim su prevoženi u grad Satu Mare u Rumuniji sleteo s puta.

Nesreća se dogodila kad se autobus sudario s vozilom koje se kretalo iz suprotnog pravca, nakon čega je autobus probio bankinu. U autobusu se nalazilo 37 radnika, a osim zaposlenih u „Drakslmajeru“, povređen je i vozač autobusa. Ambasador Srbije u Rumuniji Branko Branković potvrdio je da je zrenjaninska firma prevozila svoje radnike u fabriku u gradu Satu Mare.

- Trebalo je tamo da provedu tri ili četiri nedelje na obuci, ali i da pomognu zaposlenima. Pred samo mesto u kojem je trebalo da budu smešteni autobus je udario u automobile - rekao nam je ambasador Branković.

foto: Printscreen

On je naveo da je četrnaestoro povređenih odmah transportovano u najbližu bolnicu.

- Utvrđeno je da trinaest osoba ima lakše povrede i oni su sutradan pušteni. Jedna radnica je helikopterom prebačena u bolnicu u Oradei jer je imala povredu ključne kosti i posekotine, a u lokalnoj bolnici nisu imali neophodne instrumente za zbrinjavanje.

- Konzul iz Temišvara je kontaktirao s lekarima, a objašnjeno nam je da je radnica sedela iza vozača i prilikom udesa udarila u staklo - naveo je Branković za Kurir i dodao da je najvažnije da u nesreći nije bilo nastradalih.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.