NISAM JA KRAO, I JA SAM ŽRTVA SAŠE MIRKOVIĆA: Oglasio se ACA LUKAS posle krivične prijave!
Foto: Marina Lopičić

PROGOVORIO!

NISAM JA KRAO, I JA SAM ŽRTVA SAŠE MIRKOVIĆA: Oglasio se ACA LUKAS posle krivične prijave!

Lukas je bio predsednik FK Timok iz Zaječara

Objavljeno:

Protiv pevača Ace Lukasa podneta je krivična prijava zbog navodnih finansijskih malverzacija u vreme dok je bio predsednik FK Timok iz Zaječara.

Tim povodom pevač se oglasio i za Informer rekao:

- Daću iskaz, ja nisam imao deponovan potpis, figurativno sam bio predsednik tamo. Čak sam podneo krivičnu prijavu protiv Saše Mirkovića još pre godinu dana upravo zbog toga, jer sam znao šta je radio tamo. Nisam imao dodira sa potpisivanjem bilo kog ugovora. To je sve radio sekretar Paunović. Ja sam tamo doveden da komuniciram sa fudbalerima - rekao je Lukas i objasnio:

DETALJI PRIJAVE PROTIV SAŠE MIRKOVIĆA I ACE LUKASA: Nećete verovati za koju cifru ih terete!

- Fudbaleri nisu dobijali plate, upravo zbog toga što je Mirković te pare prebacivao na svoju televiziju, ali ja sa tim nemam ništa. Čak sam svoje pare davao fudbalerima, častio sam ih nekoliko puta kada sam video da ne dobijaju novac. Pojedine fudbalere sam na svoj obraz zamolio da dođu da igraju tu. Bio sam predsednik kluba Timok nekoliko meseci, a kada sam video koliko je sati, otišao sam. Fudbaleri nisu dobijali pare jer su lovu očigledno prebacivali na druge strane. Mirković je bio glavni finasijer kluba, on je sve to zataškavao. Nisam imao nikakve dokaze da se vrše malverzacije, ali sam video da nešto nije u redu - rekao je Lukas i ponovio:

- U klubu Timok nisam imao dodirnih tačaka ni sa parama, ni sa ugovorima. Sa mnom niko nije ništa potpisao, niti sam imao deponovan potpis, što je najbitnija stvar.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.