OVO JE BAKA VERA KOJU JU KOMŠIJA MUČKI ZADAVIO: Ćerka i zet pronašli izgriženo telo! Jedan detalj zločina je naročito GNUSAN! (FOTO)
Foto: Novosti

jezivo

OVO JE BAKA VERA KOJU JU KOMŠIJA MUČKI ZADAVIO: Ćerka i zet pronašli izgriženo telo! Jedan detalj zločina je naročito GNUSAN! (FOTO)

Za Veru i njenu porodicu, komšije imaju samo reči hvale i zatečeni su ovom tragedijom

Objavljeno:

Srbiju je juče pogodila još jedna tragedija. Vera Rakić (79) iz sela Dokomir kod Uba, mučki je ubijena u svom domu.

Starica, koja je živela sama, usmrćena je po svemu sudeći u nedelju veče, a policija je pozvana tek utorak jutro, kada su kroz poluotvoreni prozor njena ćerka i zet videli Verino telo obliveno krvlju na patosu.

Po rečima meštana, Dokmir ima oko 400 stanovnika i važi za miran kraj, te su bili u šoku, jer se svi međusobno poznaju, a sada je neko od njih ubio ovu staricu.

UHAPŠEN MONSTRUM KOJI JE UBIO VERU RAKIĆ: Starica silovana, telo joj unakaženo jer su ga IZGRIZLE MAČKE?!

SRPSKO SELO STRAVE I UŽASA! Meštani u panici, neko je upravo ubio Veru (77), UBICA JE I DALJE MEĐU NJIMA I NA SLOBODI, a oni ne znaju ko je u pitanju!

Policija je uhapsila Sašu A. (37) zbog sumnje da je usmrtio Veru.

Kako piše Blic, on je uhapšen na ulazu u Valjevo, iz pravca Brankovine.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, a posle toga će biti priveden u Više tužilaštvo u Valjevu.

Prema nekim informacijama, ubijana žena i osumnjičeni Saša A. su se poznavali od ranije.

Najpre se sumnjalo da je reč o zločinu iz koristoljublja, ali nema tragova koji bi upućivali na krađu, već je, najverovatnije, došlo do svađe između žrtve i ubice koji ju je u poseldnje vreme posećivao. Istraga je pokazala, kao i obdukcija, da je starica usmrćena tako što je zadavljena.

Nema tragova nasilnog ulaza u kuću, što znači da je nersećna žena poznavala ubicu i pustila ga unutra. Ipak, on je posle zločina zaključao ulazna vrata i pobegao.

Ćerka ubijene žene zatekla je stravičan prizor kada je došla u kuću svoje majke. Vera je bila mrtva najmanje 30 časova, a njen leš izgrizle su mačke koje je gajila.

Vera je u svojoj kući u Dokmiru skoro godinu dana živela sama, pošto joj je u januaru 2016. preminio suprug, a u oktobru i sin star 52 godine. Posećivala ju je ćerka Zorica, koja sa porodicom živi u obližnjim Blizonjama, kao i deca pokojnog sina.

Vera i njen pokojni muž godinama su radili i živeli u Francuskoj, a njihove komšije u Dokmiru za celu porodicu imaju samo reči hvale.

- Užasna tragedija, duboko sam potresena, pogotovo jer se majka nije žalila da je neko uznemirava ili pokušava da je opljačka - kaže ćerka Zorica za Blic

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.