BOMBA NA SKUTERU USRED BELA DANA: Procureo snimak postavljanja eksplozivne naprave na Vračaru! (VIDEO)
Foto: Adria media tv pritnscreen

opasna posla

BOMBA NA SKUTERU USRED BELA DANA: Procureo snimak postavljanja eksplozivne naprave na Vračaru! (VIDEO)

Navodno, snimci sa sigurnosnih kamera prikazuju nepoznatog muškarca kako parkira motocikl ispred garaže, a nekoliko dana potom i kako ostavlja sumnjivi paket pored stubića ispred garaže

Objavljeno:

Bombe koje su prošle srede nađene i deaktivirane u garaži u Ulici Mihaila Gavrilovića na beogradskom Vračaru navodno su bile pripremljene za likvidaciju izvesnog J. M. a redakciji Kurira danas je jedan čitalac poslao dva snimka za koje tvrdi da prikazuju upravo postavljanje eksplozivnih naprava ispred pomenute zgrade.

Upozoravamo čitaoce da su snimci uznemirujuće sadržine.

Navodno, snimci sa sigurnosnih kamera prikazuju nepoznatog muškarca kako parkira motocikl ispred garaže, a nekoliko dana potom i kako ostavlja sumnjivi paket pored stubića ispred garaže.

Večeri kada je brzom intervencijom policije sprečena tragedija, deaktivirane su i ta, kao i naprava prikačena na skuter.

Podsetimo, u kasnim popodnevnim časovima 23. avgusta u ulici Mihaila Gavrilovića, pored Južnog bulevara, pronađen je skuter sa prikačenom bombom. Pripadnici kontradiverzione ekipe su odmah po dojavi izašli na teren i munjevitom akcijom demontirali bombe.

Pripadnici MUP od tada danonoćno dežuraju ispred ulaza u zgradu, pogotovo kada se uzme u obzir da su u neposrednoj blizini Osnovna škola "Svetozar Marković" i park sa igralištem za decu.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.