Pre dve nedelje poginuo je radnik u Lučanima, pa je Vulin obećao pojačane mere bezbedonosti! Danas su tamo povređena još dva čoveka!
Foto: Stefan Jokić

to ti nismo zaboravili

Pre dve nedelje poginuo je radnik u Lučanima, pa je Vulin obećao pojačane mere bezbedonosti! Danas su tamo povređena još dva čoveka!

Samo dve nedelje kasnije nesreća se ponovila

Objavljeno:

Radnik fabrike „Milan Blagojević – namenska“ M. I. (55), poginuo je sredinom prošlog meseca prilikom požara tehnološkog otpada koji se desio u ovoj fabrici.

Tom prilikom ministar odbrane Aleksandar Vulin izrazio je najdublje saučešće porodici preminulog radnika. Saučešće porodici izjavio je i načelik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković.

PONOVO TEŠKA NESREĆA U FABRICI "MILAN BLAGOJEVIĆ" U LUČANIMA: Povređena dvojica radnika! Ministar Vulin je tu priliku iskoristio kako bi obišao mesto nesreće u fabrici u Lučanima i razgovarao sa predstavnicima komisije koja se bavi utvrđivanjem uzroka i okolnosti ove nesreće. Ministar odbrane tada je naredio i da se izvrši vanredni inspekcijski nadzor u svim fabrikama odbrambene industrije i nadzor mera protivpožarne i bezbednosne zaštite na radu.

Danas, dana 2. avgusta, samo dve nedelje nakon ove izjave ministra odbrane u fabrici namenske industrije "Milan Blagojević" u Lučanima jutros je došlo do havarije.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, jutros u 7.30 u ovoj fabrici je došlo do požara u pogonu za proizvodnju raketnog goriva.

Ministre, i šta sad?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.