MORE SUZA U VELIKOJ PLANI: Irena i Veljko su stradali zajedno na motoru i počivaće jedno pored drugog! Ona u venčanici, a on pored nje u belom sanduku...
Foto: Facebook / Darko Radovanovic

tuga do neba

MORE SUZA U VELIKOJ PLANI: Irena i Veljko su stradali zajedno na motoru i počivaće jedno pored drugog! Ona u venčanici, a on pored nje u belom sanduku...

Velika Plana danas se u dve tužne kolone oprostila od nesuđenog bračnog para, koji je na motoru nastradao u Crnoj Gori. Momčilo Zlatković: Bila je naš anđeo, danas je udajemo. Radisavljevića ispratili i prijatelji bajkeri

Objavljeno:

Nesuđeni bračni par, koji je tragično nastradao u Crnoj Gori - Veljko Radisavljević (33) i Irena Zlatković (29) - sahranjen je danas u Velikoj Plani. Pokopani su jedno pored drugog, Irena u beloj venčanici, a Veljko u belom kovčegu.

U razmaku od dva časa, dvoje mladih ispraćeno je na večni počinak na Starom groblju u prisustvu rodbine, velikog broja poznanika i prijatelja.

U potresnom govoru, od mlade studentkinje završne godine medicine oprostio se otac Momčilo.

foto: Printscreen/Facebook/Momcilo Zlatkovic

- Moja Irena nije bila obično dete. Bila je anđeo. Baš zbog toga što se takvi anđeli retko rađaju, moja supruga Nada i ja obukli smo je u belo. Danas je udajemo, pravimo svadbu našem anđelu, a svi koji ste ovde, pozvani i nepozvani, njeni ste svatovi. Neka vam bog da sve najbolje, i neka niko ne doživi ovu sudbinu. Naš anđeo počivaće pored svog momka, na jedan poseban način. Ne daj bože da bilo koje dete počiva na ovaj način i da ima ovakvu svadbu - bile su reči Ireninog oca, koje su pratili samo jecaji i suze.

NEJASNI DETALjI NESREĆE

Još nisu najjasnije sve okolnosti pogibije dvoje mladih u sudaru sa automobilom marke "golf" mojkovačkih tablica. Veljkovi drugovi svedoče da su dvadesetak minuta posle nesreće stigli na mesto udesa, a tela nastradalih već su bila sklonjena u stranu, pa je nejasno kako je tako brzo obavljen uviđaj.

U ime porodice, od Irene se oprostio i ujak:

- Irena more nije videla devet godina. Otišla je da zaradi, da plati stan i još dva ispita koja su joj preostala do diplome. Mesec dana ranije zavolela je svog Veljka, poverila se majci da nikad srećnija nije bila. Sudbina je htela da sednu na taj prokleti motor i zagrljeni odu u smrt, u rajsko naselje.

I Veljka su, kao i njegovu devojku, na poslednji počinak ispratili roditelji i sestra, mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Od kuće do groblja povorka se kretala u tišini ulicama Velike Plane, uz pratnju Veljkovih prijatelja motociklista koji su došli iz drugih gradova, i nosili majice sa njegovim likom.

- Ovo je tuga nebeska, strašna tragedija koja je zbrisala dva mlada života. Nema tih reči da ovo opišu - kaže jedan od Veljkovih prijatelja.

Veljko je sahranjen u grobnici odmah uz Irenu, u belom kovčegu i sa belim krstom. Obe sahrane bile su toliko potresne da su i grobari zaplakali.

Irena i Veljko zabavljali su se oko mesec dana, a ona je pre desetak dana otišla da radi kao konobarica na Svetom Stefanu. Veljko je tri dana pre tragedije otišao da je poseti. Pre kobnog sudara bio je na plaži Trsteno, gde je pozajmio motor od prijatelja, kako bi prevezao Irenu. Nadomak Budve došlo je do direktnog sudara sa automobilom, a dvoje mladih preminulo je na licu mesta.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.