OVDE JE MUŽ KRVNIČKI UBIO ŽENU I DETE (4), A RADNIKE IZBO NA PARKINGU! Jezive scene sa mesta zločina! (VIDEO)
Foto: Kurir

stravičan zločin

OVDE JE MUŽ KRVNIČKI UBIO ŽENU I DETE (4), A RADNIKE IZBO NA PARKINGU! Jezive scene sa mesta zločina! (VIDEO)

Pratite uživo uključenja reportera s mesta svirepog zločina u Centru za socijalni rad u begradskom naselju Rakovica

Objavljeno: 19:34h

Oko 15 časova muž je ubio dete (4) i ženu. Prema nezvaničnim informacijama, ubica je najpre napao tri radnika Centra za socijalni rad na parkingu. On ih je izbo nožem, i oni su prevezeni VMA.

Nakon svađe muž je izbo ženu, koja je ostala mrtva na licu mesta. U krvavom piru ubica se nije zaustavio pa je zadavio svoje dete. Uprkos intervenciji lekara i pokušajima reanimacije, dete nije preživelo.

foto: Dragana Udovičić

Ubica je zatim napao radnike Centra za socijalni rad i izbo ih noževima. Oni su prevezeni na VMA gde im se ukazuje lekarska pomoć.

foto: Dragana Udovičić

Ubica je vraćao sina u Centar u kontrolisanim uslovima, pošto je bio kod njega u posetu. Navodno je došlo do svađe, posle koje je napadač izbo tri službanika, a potom nožem ubio ženu ispred centra, kod trafike.

Koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević izjavila je, povodom današnjeg ubistva žene u rakovičkom Centru za socijalni rad, da stanje postaje alarmantno.

Stanojević je rekla da smatra da bi u svim Centrima za socijalni rad trebalo hitno uvesti obezbeđenje, državno ili privatno, te da bi trebalo obustaviti rad tih centara do daljnjeg, dok se, kako je rekla, ne vidi zašto se ovakve stvari dešavaju.

- Mora postojati obezbeđenje i za one koji u centre dolaze, ali i za one koji u njima rade - rekla je Stanojević.

Takođe, smatra da bi trebalo prekinuti praksu viđanja razdvojenih roditelja sa decom u tzv. kontrolisanim uslovima jer to, očito ne daje nikakve rezultate i treba naći neko drugo i dugoročnije rešenje.

Dodala je da je "potpuno očajna" jer je žrtva nečija majka, nečija ćerka, koja je nastradala bez razloga.

- Ovo je 19 žena koje je ubijena u ovoj godini i peta od kada je na snagu 1. juna stupio na snagu Zakon o nasilju porodici - navela je Stanojević.

Primetivši da je toliko poremećenih osoba koji šetaju ulicama koji su spremni da "kopiraju" nešto što se već dogodilo.

- Moguće je da upravo to slučaj sada - navela je.

Ministar Nebojša Stefanović je zbog ovog nesrećnog događaja zakazao hitan sastanak sa ministrima pravde i rada, Nelom Kubrović i Zoranom Đorđevićem, nakon čega se očekuje obraćanje javnosti.

foto: Printscreen / Kurir TV

Podsetimo, nedavno se dogodila slična tragedija. Pre šest dana Milan Lovrić ubio je svoju suprugu Olgu u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu, a potom izvršio samoubistvo skočivši pod voz.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.