Ako pisneš, rascopaću te od seksa: Osmogodišnjak zlostavljao vršnjakinju!

Odvratno

Ako pisneš, rascopaću te od seksa: Osmogodišnjak zlostavljao vršnjakinju!

Devojčicu je seksualno maltretirao drug iz razreda, roditelji su zgroženi, a škola ne reaguje
Objavljeno: 09:42h

- Sve se odigralo 19. novembra u osnovnoj školi. Učiteljica je izašla, a u učionici na dopunskoj nastavi ostalo je troje dece, moja ćerka D.M. i dva dečaka S.S. i J.M. Moja ćerka je počela da briše stočić, a S.S. joj je prišao otpozadi i uhvatio je za glavu. Zatim je njenu glavu stavio među svoje međunožje, a onda je tresnuo o pod - usplahirenim glasom prepričava Gordana ono što joj je ispričala ćerka. Seksualno zlostavljanje, nažalost, tu nije prestalo. Pinkova Zvezda brutalno ubio pevačicu: Polomio joj sve kosti, triput je pregazio autom! - Skinuo joj je pantalone, ali ne do kraja, ostala je u hulahopkama, a S.S. je počeo da je hvata za međunožje i svuda po telu. Na kraju tog iživljavanja, koje je trajalo nekoliko minuta, S.S. joj je zapretio: "Ako kažeš bilo kome, rascopaću te od seksa i baciti u kantu za smeće!" - priča majka.

Gordana je u vreme zlostavljanja bila odsutna, brinula je o bolesnom ujaku, a o devojčici su se starali otac i baka. Devojčica iz straha, ali zbog stida nije smela ocu da ispriča ono što je preživela. Više me niko nikad neće napasti: Ispovest reporterke Espresa na dan nasilja nad ženama! (FOTO) - Tek kada sam se vratila 23. novembra, ćerka mi se poverila i sve mi detaljno ispričala. Odmah sam otišla u školu, ali moje insistiranje da se to prijavi policiji direktor je odbio uz obrazloženje "da škola ima svoj tim koji brine o deci i pravnika koji sve to rešava u školi" - nastavlja priču Gordana. Zlostavljanje je ipak prijavljeno policiji, koja je, kako je potvrđeno Blicu, sačinila izveštaj i prosledila ga tužilaštvu u Pančevu.
Međutim, kako dečak ima samo osam godina, on ne može biti krivično gonjen. Gordana se, po preporuci izabranog lekara odmah obratila i psihologu u Pančevu i kako kaže, tek je tu naišla na razumevanje. - Moja ćerka je istraumirana. Taj dečak je i dalje sa njom u istom odeljenju. Povela sam i sudski spor protiv škole. Ako je ja ne zaštitim, drugi sigurno neće - konstatuje majka. (Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.