OBRAD JE UBIO I RASKOMADAO BIZNISMENA: Sudija plačnim glasom saopštila kaznu, a on se SAMO PREKRSTIO!
Foto: Facebook

neverovatni detalji

OBRAD JE UBIO I RASKOMADAO BIZNISMENA: Sudija plačnim glasom saopštila kaznu, a on se SAMO PREKRSTIO!

Dok je izricala prvostepenu presudu, sudija Tatjana Sretenović je bila na ivici suza

Objavljeno: 10:33h

Obren Zirojević (37) ćutke se juče prekrstio u Višem sudu u Beogradu kad je čuo da je dobio 40 godina zatvora, jer je 2015. u Mirijevu ubio i raskomadao biznismena Draga Mašulovića (61), prenosi Informer.

Dok je izricala prvostepenu presudu, sudija Tatjana Sretenović je bila na ivici suza, a glas joj je podrhtavao jer, kako je objasnila, "sam čin izvršenja ovog zločina kod nje, kao i kod drugih osoba, budi emotivnu reakciju".

Ubica se izvinio porodici žrtve

Zirojević je na suđenju je ranije rekao da se kaje zbog zločina i tvrdio da je Mašulovića ubio jer ga je pritiskao da mu vrati pare od džipa koji je prodao. Izvinio se porodici ubijenog i uputio saučešće.

Sudija je istakla da je čitav zločin dokazan na sudu.

- Radi se o teškom ubistvu, koje je izvršeno na podmukao način iz koristoljublja, tačnije zbog 3.000 evra, koje je Mašulović pozajmio optuženom, pa tražio da mu ih vrati. Sama radnja nakon zločina, dakle, komadanje tela ubijenog, svakako je uticalo na visinu izrečene presude - rekla je ona.

Ona je istakla da je kazna od 40 godina zatvora adekvatna i da treba da služi kao opomena da se ovakvi zločini nikada više ne ponove.

Kada je sudija Sretenović rekla na koliko je osuđen, Zirojević se samo prekrstio i nastavio da gleda ispred sebe, dok su pojedini iz porodice ubijenog Mašulovića plakali.

Podsetimo, Mašulovićevi raskomadani delovi tela pronađeni su u Obrenovom stanu i u Dragovom automobilu u beogradskom naselju Mirijevo. Utvrđeno je da je prethodno u Obrenovom stanu usmrćen sa 15 udaraca čekićem u potiljak.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.