UMESTO NA AFTER SA ŽURKE PRAVO U PRITVOR! Dvojica uhapšena zbog dilovanja, četvorica zbog posedovanja droge
Foto: Filip Plavčić

spid, ekstazi, marihuana...

UMESTO NA AFTER SA ŽURKE PRAVO U PRITVOR! Dvojica uhapšena zbog dilovanja, četvorica zbog posedovanja droge

NIŠ-Policija je uhapsila D.M (23) i S.M (20) iz Niša zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok su protiv četvorice muškaraca, kod kojih je pronađena droga na jednoj žurci, podnete krivične prijave u redovnom postupku

Objavljeno:

- Prilikom pregleda devetnaestogodišnjeg muškarca iz Prokuplja na jednoj žurci u Nišu pronađen je paketić težine 0,8 grama sa opojnom sintetičkom drogom "Spid". Daljim operativnim radom, kao i pretresom iznajmljenog stana osumnjičenih D.M. i S.M. u Nišu, policija je pronašla 18,1 gram "Spida", upakovan u osam paketića, 2,5 grama marihuane, dva ekstazija, dve vagice za precizno merenje, kao i 33.000 dinara i 40 evra.

Sumnja se da je pronađena droga bila namenjena daljoj uličnoj prodaji - saopšteno je iz Niške policije.

Na istoj žurci kod još trojice muškaraca pronađena je tableta sintetičke droge "Ekstazi", marihuana težine 0,7 grama, kao i dva paketića marihuane ukupne težine 2,7 grama i 3,1 gram.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, D.M. i S.M. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužiocu, dok će protiv četvorice osumnjičenih kod kojih je nađena manja količina droge biti podnete krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu u redovnom postupku zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.