POZAVIDELI BI JOJ I PINK PANTERI: Nabudžila se pa pokrala radnju usred Beograda, ali na jednu stvar nije računala! (VIDEO)
Foto: Printskrin / Adriamedia

PRECENILA SE!

POZAVIDELI BI JOJ I PINK PANTERI: Nabudžila se pa pokrala radnju usred Beograda, ali na jednu stvar nije računala! (VIDEO)

Nepoznata gospođa ukrala je u stilu pravog profesionalnog lopova "plejstejšn 4" video igricu iz prodavnice tehničke robe u Beograd, a da nije ni trepnula!

Objavljeno:

Kako pokazuje snimak s nadzorne kamere, do kojeg je došao Kurir, ova žena je najpre ušla u radnju i opušteno ćaskala s prodavcima, tobože s raspitujući za uređaje.

Radnici očigledno nijednog trenutka nisu posumnjali da je reč o lopovu, pa su je u jednom trenutku ostavili potpuno samu u prodajnom delu objekata.

Dajana cepa drva, kreči voćke, a nije joj strano ni da kosi kako bi zaradila za studije!

Za to vreme, ona se najpre osvrtala oko sebe, verovatno osmatrajući da li unutra imaju nadzorne kamere. Po svemu sudeći, na kraju je zaključila da nema kamere i krenula je u akciju.

UZEO 82,8 miliona IZ BUDŽETA SRBIJE: Skoro se izvukao, ali ga je odao jedan detalj!

S jedne police je skinula kutiju u kojoj bila video-igrica "plejstejšn 4", iznela je iz radnje i ostavila je na trotoaru, naslonjenu na zid objekta. Potom se vratila u prodavnicu i namestila drugu kutiju, na mesto gde stajala ona koju je ukrala.

U međuvremenu se vratio jedan prodavac, a žena je skroz opušteno nastavila da priča s njim, a on očigledno nije primetio ništa sumnjivo. Na kraju se čak i rukovao s njom, a ona je s osmehom izašla iz prodavnice i pokupila ukradeni uređaj koji je ostavila napolju.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.